Jump to content

A jegyek és a változás

2021. 06. 09. 12:12

Azt mondják, csak egyvalami állandó az életben, ez pedig a változás. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor valósággal irtóznak a változástól, számukra ez mindennél félelmetesebb. Vajon te is köztük vagy? Kiderül a horoszkópból.

Az élet folyamatosan változik… Vannak, akik szeretnék, hogy bizonyos dolgok változatlanok maradjanak egész életükben. Ám ha egyvalamiben biztosak lehetünk, az a változás. Fejlődés, átalakulás, minden erről szól körülöttünk, a biztosnak tűnt dolgok is könnyen bizonytalanná válnak, ilyenkor pedig gyökerestől felfordul a csillagjegyek élete újra és újra, amit leállítani sem lehet.

A változással egy valamit kezdhetnek: elfogadják, továbblépnek, ami persze korántsem egyszerű. Ezeknek a csillagjegyeknek az átlagosnál is nagyobb szenvedéssel járnak a változások… Lássuk, mit mutat erről a horoszkópjuk.

1. A Bika

A Bika határozott és kiegyensúlyozott csillagjegy, ám az egyik fő hiányossága, hogy nem viseli jól a változásokat. Lényeges számára a stabil környezet, az események kiszámíthatósága, hiszen csak így képes jól teljesíteni. Amennyiben bármilyen repedés történik szilárdnak vélt világában, az önbizalma apró darabkákra esik szét.

2. A Rák

A Rák érzelmei, akár egy kitörés előtt álló vulkán, bármikor kitörhetnek, ő a legkisebb változást, a választási kényszert sem képes kezelni. Ha csak apró fordulat következik is az életében, összezavarodik. Tehetetlennek érzi magát, s a válasza is ezt tükrözi: elragadják az érzelmei, hevesen reagál mindenre, teljesen elveszíti az önuralmát.

3. Az Oroszlán

Az Oroszlán a megszokások rabja. Ez meglepőnek tűnhet, hiszen az esetek többségében ő áll a vezető pozícióban. Hasonlóan a Bikához, a komfortérzetén alapszik az önbizalma, így a legkisebb változás is heves ellenkezést vált ki belőle. Új kapcsolatok kialakítása komoly próbatétel lehet számára, szinte retteg az ismeretlen helyzetektől is.

4. A Mérleg

A Mérleg szintén ki nem állhatja a változást. Számára ez ugyanis egyet jelent az ellentétekkel, amit szíve szerint messze elkerülne – még azelőtt, hogy valóban bekövetkezik. Fontos számára a stabil környezet, hogy mindig tudatában legyen a körülötte történő eseményeknek, s ha ezek hiányoznak, az már túl sok a számára.

5. A Bak

A Baknak nagyon fontosak a hagyományos értékek, éppen ezért nehéz elképzelni, hogy könnyedén vegyen bármilyen változást, újítást. Megvannak a maga elvárásai, céljai, s ha ezek nem teljesülnek, becsapva érzi magát. A változás félelmet kelt benne, hiszen nem tudja, mi következik, s előre tervezni, felkészülni sem képes rá.

6. A Halak

Az egyik dolog, amitől a Halak irtózik, a múlt kísértete. Ez olyan, amitől képtelen szabadulni, s ebből kifolyólag ki nem állhat semmilyen változást. Attól tart, hogy ezáltal búcsút kell intenie mindennek, ami nagyon fontos számára, ezt pedig épp érzelmileg képtelen lenne elviselni.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)