Jump to content

Mi vár a jegyekre?

2021. 05. 24. 16:09

A karácsony előtti héten megszaporodnak a teendők, de a pozitív érzelmek is.

Már nem sok idő van karácsonyig, az utolsó napok pedig szokás szerint az ünnepi hajrában telhetnek. Most sem áll azonban meg a sors kereke: tovább gördül, és új érzelmeket hozhat.

Alapvetően pozitív érzelmekre érdemes gondolni, melyek szebbé és tartalmasabbá teszik az ember napjait. Mélyekről és könnyedebbekről, váratlan és remélt örömökről. A heti horoszkóp elárulja a részleteket.

KOS (III. 21. - IV. 20.)

Fantasztikus ötleted támadhat: ami lehet egy illetőnek szánt karácsonyi ajándék. Bár szükség lehet némi utánajárásra, ezt boldogan megteszed. Párkapcsolatodban most kissé eluralkodhat a karácsonyi készülődés, de azért egymásra koncentrálni is marad idő, ha megteremtitek. Egyedülálló vagy? Régi férfi ismerősöd jelezheti feléd, hogy többre vágyna. 

BIKA (IV. 21. - V. 20.)

Az utolsó munkanapok az ünnepek előtt sűrűbbek lehetnek, de benned lehet elég kitartás, hogy flottul menjenek a dolgok. Sok pozitív energiát ad, hogy hét elején öröm érhet. Kedvesed titkolózónak tűnhet, de ne feledd, ez karácsony előtt normális. Ha aggódsz, akkor beszéld meg vele őszintén, mitől tartasz. Ha szingli vagy, első látásra odaleszel a pasiért, akit most ismerhetsz meg. 

IKREK (V. 21. - VI. 21.)

Korábbi elképzeléseddel ellentétesen alakulhatnak a dolgok, ami nem dob fel, valószínűleg. Az a fontos, hogy higgy benne, a jelen helyzetből képes leszel kihozni a legjobbat. Szíved választottjával öröm lehet a karácsonyi készülődés és az adventi vásárokban a forralt borozás. Kellemes hetetek lehet. Ha nincs párod, barátnőd egy rokonán akadhat meg a szemed. 

RÁK (VI. 22. - VII. 22.)

A karácsonyi készülődés kissé kaotikus lehet a számodra. Próbálj lassítani: az ünnep szépségét nem a tökéletessége adja. Párban kis féltékenység szór csípős fűszert a napjaitokra, de egy másik oldalról ez fel is pezsdíti a kapcsolatotokat. A lényeg, hogy a harmadik félről tisztázzátok, amit kell. Szingli vagy? Ketten is legyeskedni kezdhetnek körülötted. 

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.)

Munkahelyeden valaki flörtölni kezd veled. Akár munkatárs, akár üzlettárs vagy betoppanó vendég, a dologból akár több is lehet. Szingliként nem csoda, ha izgalommal tölt el a dolog. Ha viszont párban vagy, kicsit kellemetlenül érinthet a helyzet. Szereld le a pasit, hacsak nem töröd a fejed szakításon. 

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.)

Döntéshelyzetbe kerülhetsz. Az elhatározást olyasvalaki segíthet meghozni, akinek már van ebben az adott dologban tapasztalata. Párkapcsolatod békés és harmonikus, noha a karácsonyi előkészületek kapcsán elő kell vennetek a kompromisszumkészségeteket. Ha egyedülálló vagy, egy baráti estén bemutathatnak egy jóképű pasinak, akivel azonnal meglehet a szimpátia.

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.)

Sok új terved lehet a karácsonyi időszakra nézvést, de megvalósításukhoz kevés lehet az időd. Ne légy csalódott, a kevesebb is elegendő lehet, és néha több. Szerelmeddel játékosság, mókás csipkelődés jellemezheti a heteteket. Szinte a nap minden percét együtt töltenétek. Egyedülállóként érdemes a netes társkeresőkön szétnézned: egy vonzó férfi várhat ott. 

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 21.)

Karácsonyi hangulatod hó hiányában kicsit megkéshet, de nincs veszve semmi: ezen a héten a készülődés meghozza és maximalizálhatja az ünnepi kedved. Ha nincs párod, picit nehezebb lehet karácsony előtt, de arra gondolj, talán ez az utolsó egyedül töltött ünneped. Ha párkapcsolatban élsz, közös ajándékvásárlás közben apró vitátok lehet. 

NYILAS (XI. 22. - XII. 21.)

Új ötleted támadhat távoli jövőd kapcsán, aminek megvalósítása alapos előkészítést igényel. A karácsonyi pihenés alatt lehet időd továbbgondolni. Szíved választottjával kicsit kevesebb időd nyílhat együtt lenni, de a közös idő minősége kárpótol. Ha nincs párod, egy régi szerelmed vagy jelölted bukkanhat fel ismét, és jelezheti közeledési szándékát.

BAK (XII. 22. - I. 20.)

Valakinek számíthatsz a segítségére, ám nem biztos, hogy olyan mértékben fog segíteni, amilyenben elképzelted. Nyugodtan fogalmazd meg véleményed, de óvakodj a komolyabb vitától. Kedvesed ajándékán rengeteget tipródhatsz. Ne gondold túl, hiszen akármi lesz, szívből adod. Szingli vagy? Egy helyes pasi segítségedre siethet ajándékvadászat közben. 

VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 19.)

Pénzügyeiden sokat gondolkodhatsz a napokban. Ennek oka, hogy a karácsonyi pluszköltségek érezhetően terhelhetik a kasszát. Aggodalomra semmi ok, mert ha odafigyelsz, jól kijössz majd anyagilag. Pároddal egy jövő év első felében esedékes esemény kapcsán sokat beszélgethetsz. Ha egyedülálló vagy, az online ismerkedésnek adj most egy esélyt. 

HALAK (II. 20. - III. 20.)

Valaki visszautasíthatatlannak tűnő ajánlattal kereshet meg, de bizonytalanság uralkodhat el rajtad. Akármiről legyen is szó, a belső hangra érdemes hallgatnod, és akár mások véleményét is kikérheted támaszként. Pároddal nagyon élvezhetitek a karácsonyi készülődést, a vásárok romantikáját. Szingliként egy adventi forgatagban szóba elegyedhetsz egy helyes pasival. 

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)