Jump to content

Ennyire okosak a jegyek

2021. 05. 21. 16:07

Vajon miben a legintelligensebbek a csillagjegyek? Nálad vajon miben nyilvánul meg az intelligencia? A horoszkópból kiderül. Ugye, használod ezt a különleges képességet?

Valójában számos típusú intelligencia létezik. Van, aki például csodálatos az elméleti feladatok megoldásában, de a mindennapi élethelyzetekben alig boldogul. Másokat kifejezetten dörzsöltnek tartanak, viszont az élet mélyebb kérdései őket csöppet sem izgatják. Intelligenciádat csillagjegyed tulajdonságai jelentősen befolyásolják. Nos, mennyire vagy intelligens típus? 

A Kos intelligenciája

 

Kos intelligenciája intuitív és ösztönös, ezért ő valójában előre látja az összes lehetőséget, ami az adott élethelyzetből kihozható. Nem mellesleg sosem fél kockáztatni a siker érdekében, bátran megteszi a céljához vezető lépéseket. Az is biztos, neki mindenkor helyén van az esze.

A Bika intelligenciája

 

Bika intelligenciája elsősorban testi jellegű, ugyanis bámulatosan tudja összehangolni gondolatait a mozgással. Ezért lehetséges, hogy nagyon könnyen és gyorsan tanul meg különféle koreográfiákat, akár bonyolultakat is.

Az Ikrek intelligenciája

 

Mivel az Ikrek lételeme a kommunikáció, nem meglepő, hogy intelligenciája elsősorban a gondolkodással, a beszélt nyelvvel kapcsolatos. Minden helyzetben a lehető legjobb szavakat mondja, így nemcsak remekül fejezi ki magát, de a véleményében sem lehet hibát találni.

A Rák intelligenciája

 

Rák intelligenciája leginkább az önismeretben nyilvánul meg. Sokat is tesz a személyisége, a lelki fejlődése érdekében, tisztában van a képességeivel, nem mellesleg őszintén mondja el a többieknek a gondolatait, az érzéseit, és persze a jövőbeni vágyait is.

Az Oroszlán intelligenciája

 

Az Oroszlán egyik legnagyobb erénye kétség kívül a kreativitása. Intelligenciája pontosan ebben az alkotó folyamatban mutatkozik meg a legerőteljesebben. Ha akar, bármilyen helyzethez, emberhez tud alkalmazkodni, kreativitása, az önkifejezése határtalan.

A Szűz intelligenciája

 

Szűz rendkívül logikus gondolkozik, intelligenciája is leginkábbebben nyilvánul meg. Ő az, aki kiválóan képes hipotézisek felállítására, amelyeket mindenkor képes igazolására ellenkező esetben cáfolni is.

A Mérleg intelligenciája

 

Mérleg intelligenciája leginkább zenei jellegű. Ő ugyanis szinte képes szó szerint is belelátni a zenébe. Kifinomult hallásának köszönhetően minden apró hangot, dallamot érzékel, tökéletesen érti zene nyelvét, a zeneszerző valódi szándékát.

A Skorpió intelligenciája

 

Skorpió remek megfigyelő, őt már csupán ezért is nagyon nehéz átverni. Intelligenciájának, elképesztő megérzéseinek köszönhetően pillanatok alatt átlát a szitán, zsigerből érzi, amikor valakinek nem egyenesek a szándékai.

A Nyilas intelligenciája

 

Nyilas egzisztenciális intelligenciával rendelkezik, ami esetében azt jelenti, hogy imád az élet nagy kérdésein gondolkodni. Szívesen elmélkedik halálról, örökkévalóságról, túlvilágról, az emberi lét legfontosabb céljáról.

A Bak intelligenciája

 

Bak problémamegoldó képessége rendkívüli, intelligenciája nem véletlenül leginkább gyakorlati jellegű. Bármit képes a helyére tenni a munkahelyi feladatoktól és problémáktól kezdve az a nyugodt és stabil anyagi biztonságig. Mindent megtesz a céljai megvalósításáért.

A Vízöntő intelligenciája

 

Vízöntő bámulatosan képes tájékozódni, intelligenciája térbelinavigációs képességeket jelent. Ami neki ujjgyakorlat, a többi csillagjegynek maga a labirintus. Ő bármikor képes fejben átforgatni, végigkövetni, teljes egészében kibogozni egy-egy átláthatatlannak tűnő képet.

A Halak intelligenciája

 

Halak intelligenciája elsősorban természettudományos jellegű, birtokában van a képesség, hogy megértse még a mások számára szemmel láthatatlan világot is, a természet valójában számára nyitott könyv, könnyedén meglátja az összefüggéseket.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)