Jump to content

Szerencsés jegyek

2021. 05. 19. 16:08

Május utolsó hetében ezek a csillagjegyek számíthatnak a legtöbb jóra. A horoszkóp szerint ezen a héten hihetetlenül romantikus hangulatba kerülnek, ők most igazán sokat nyerhetnek. Vajon te is köztük vagy?

Mindenki a Bika kegyét keresi a héten

Kedves Bika! Uralkodó bolygód, a Vénusz a jegyedbe lépve a legjobbat hozza ki belőled. Valósággal ragyogsz, ne is lepődj meg, ha most mindenki veled akar ismerkedni, valósággal körberajonganak a barátok, a hódolók. Képzeleted határa kitágul május utolsó hetében, komoly felismerésekre juthatsz az életedet illetően. Remek kilátásokat jelez a pénzügyekre is ez a hét, komoly lehetőséget villantanak fel előtted a csillagok. Bátran élj vele, érdemes.

Az Ikrek varázslatos hangulatba kerül a héten

Kedves Ikrek! Az év legszebb időszakát éled, valódi önmagad lehetsz, szinte varázslatos most a hangulatod. Magabiztos, erős vagy, árad belőled az önbizalom. A születésnapi ünneplés mellett ezen a héten érdemes a lelked mélyére tekintened. A csillagok a megértésben támogatnak most téged. Tedd fel a téged foglalkoztató kérdést, és megkapod a legmegfelelőbb választ is. A karrierben nagyot léphetsz előre. Bármit is szeretnél a hivatásodban, a kisugárzásodnak köszönhetően könnyedén elérheted.

A Bak elképesztően romantikus ezen a héten

Kedves Bak! Talán magad sem érted, mi történik veled, hiszen te nem vagy az a romantikus típus, ezen a héten mégis rózsaszínű ködfelhőben lebegsz. A Vénusz bolygó ébreszti fel benned a vágyat, éld meg, jár neked. Engedd meg magadnak az önfeledt érzéseket, a valódi örömet és boldogságot. Talán még szerelmes vers, dalszöveg is kipattan most a fejedből. A csillagok erősen támogatnak téged az alkotásban, a kommunikációban, a tökéletes én-kifejezésben. Miért is ne hozhatnál ki magadból valami egészen újat ezen a héten?

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)