Jump to content

A jegyek idegesítő tulajdonságai

2021. 05. 04. 16:07

Mindenkinek vannak idegesítő tulajdonságai. Ezek a csillagjegyek időnként az „elviselhetetlen” jelzővel kacérkodnak. Kérdés persze, hogy szűk környezetük mennyire alkalmazkodik nem éppen könnyű természetükhöz. Vajon te is az őrületbe kergeted a többieket?

A Bika nagyon bosszantó tud lenni

 

A lista élén minden kétséget kizáróan a Bika áll, hiszen annyira makacs, hogy az már bántó, bosszantó, és ezzel gyakran az őrületbe kergeti a többieket. Konokságát látva már-már megfordul a fejedben, hogy örökre faképnél hagyd, így legalább nem kell többé elviselned a viselkedését. Azért tud őrjítő lenni, mert rettentően intelligens, s mindig tudja, milyen szavakat használjon a viták közepette. Teljesen mindegy, hogy igazad volt vagy sem, készülj fel rá, hogy biztosan te veszítesz. Ez az a legbosszantóbb benne.

Az Ikrektől a hajadat téped

 

Az Ikrek kiszámíthatatlan: egyik pillanatban mond valamit, aztán a következőben teljesen máshogy cselekszik. Bár szórakoztató a társasága, viselkedése egyik pillanatról a másikra megváltozhat, jókedve hirtelen letargiává alakulhat, vagy fordítva. Pletykás típus, s bár nem készakarva csinálja, de hajlamos lehet másokat kibeszélni a hátuk mögött. Kiismerhetetlen, hiszen folyamatosan változtatja a véleményét annak megfelelően, hogy éppen kikkel van körbevéve. Szóval, ne hagyd, hogy az Ikrek döntsön, mert a végén a hajadat fogod tépni idegességedben.

A Szűz a szőrszálhasogatásával kerget az őrületbe

 

Hosszú ideig képes haragot tartani a Szűz, így ne számíts rá, hogy ő könnyen túlteszi magát a dolgokon. Maximalista, éppen ezért bármit is csinál, a lehető legjobban szeretné elvégezni. Mindig ezen jár az esze, még a munka utáni kiruccanásokon is a feladatain járnak a gondolatai. Ha pedig szóvá teszed, megharagszik rád, s hosszú ideig nem is fog megbocsátani. Nem bírja a kritikát, mert meggyőződése, bármit is csinál, az úgy tökéletes. No persze ő előszeretettel kritizálja a többieket.

A Mérleg a szőnyeg alá söpri a problémákat

 

Nem szíveli a veszekedést, így ha a Mérleggel randizol, készülj fel, nem mutatja ki az érzelmeit, csak azért, hogy elejét vegye bármilyen nézeteltérésnek. Ez persze aligha a legjobb megoldás, s minden bizonnyal bosszantó is lehet. Úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, jóllehet egyáltalán nincs így. Dühítő a tudat, hogy bizonyos problémákat meg kellene oldani, ám a ő még csak tudomást sem akar venni róla. Annyira retteg a konfliktusoktól, hogy inkább csöndben marad. Soha ne kérd, hogy segítsen dönteni. Megteszi, ám ahhoz meglehetősen sok idő kell, miközben úgy érzed, kihullik a hajad, s inkább határozol… nélküle.

A Halak az álmodozással kergeti őrületbe a többieket

 

Az az érzésed, mintha mindig a saját álomszerű világában lebegne a Halak, ezért soha nem tudsz vele számolni. Úgy tűnhet, figyel rád, érdeklődve hallgat téged, ám csak fizikailag van jelen, lélekben a saját világában jár. Kreatív, művészi lélekkel megáldott csillagjegy, aki nem szereti, ha felelősség, vagy a megvalósítandó feladatok nyomják a vállát. Emiatt teljesen kiszámíthatatlan, s ez roppant bosszantó tud lenni. Ne lepődj meg, ha az utolsó pillanatban mondja le a találkozót. Csak a Jóisten tudja, miért cselekszik így.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)