Jump to content

Kritikus horoszkóp

2021. 04. 27. 06:42

Ezeknek a csillagjegyeknek semmi sem elég. Ők szinte mindenben találnak kifogásolni valót, és időnként meglehetősen bántó a kritikájuk. Ők már csak ilyenek. Nem bántásból mondják ki a véleményüket, így próbálják motiválni a többieket. Vajon te is köztük vagy?

Az Ikrek nem rejti véka alá a véleményét

 

Az Ikrek az egyik legváltozékonyabb, legnehezebben döntő csillagjegy. Ugyanakkor ő az is, aki sosem rejti véka alá a véleményét. Hajlamos egészen szélsőségesen változtatni az álláspontját, ugyanakkor nagyon pontosan kiszúrja mások gyenge pontjait, amit aztán sosem hagy kritika nélkül. Mondhatni, ő ott is képes hibát találni, ahol mások biztosan nem tudnának.

 

A Szűz a legkritikusabb csillagjegy

 

A Szűz mindenben a tökéletességre hajt, ő nem éri be kevesebbel, csak a maximummal. Mellette szóljon, nemcsak másokat kritizál, önmagával szemben is kőkemény tud lenni. Mások szemében úgy tűnhet, örökké elégedetlen, neki soha semmi sem elég jó, ugyanakkor ő valójában mindenből a lehető legjobbat szeretné kihozni.

A Vízöntőnek semmi sem elég jó

 

A Vízöntő nem feltétlenül másokat kritizál, a saját hibáit, gyengeségeit legalább annyira észreveszi. Ő is mindenből a lehető legjobbat szeretné kihozni, és amikor valami nem sikerül, magába roskad, mert úgy érzi, hibázott. Ilyenkor pedig önmagát kritizálja, ami valójában nála egyfajta terápiával ér fel.

 

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)