Jump to content

Őket imádják a legtöbben

2021. 04. 13. 06:41

Ezeknek a csillagjegyeknek senki sem tud ellenállni. S vajon lehet a titkuk? Miért tartja őket a horoszkóp a legcsodásabbnak? Mindenre fény derül. Te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek nagyon vonzó tulajdonságokkal rendelkeznek. Nem véletlen, hogy a férfiak képtelenek nekik ellenállni. Csodásak, kedvesek, ragyogóak, gyönyörűek kívül és belül egyaránt. S mégis mitől annyira vonzóak? Mit tudhatnak, amit a többiek nem? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

A Bika nő ellenállhatatlanul vonzó

A Bika nő szépségével, kedvességével, vonzó kisugárzásával, a belőle áradó erővel nehéz versenyezni. Nem lehet őt nem észrevenni, még akkor sem, ha csendesen a háttérbe húzódik. Akarata ellenére is minden szem rá szegeződik. Ő a klasszikus szépség, ugyanakkor rendkívül intelligens és magabiztos típus. Tudja, mit akar az életében, és a párkapcsolatról is határozott az elképzelése. Inkább egyedül marad, mintsem alább adjon az elvárásaiból. Hűséges, következetes, kitartó, érzéki, gondoskodó partner, akit nem véletlenül ostromolnak a férfiak.

Az Ikrek nő a legcsodásabb

Az Ikrek nő nagyszerű barát, kiváló édesanya, s a szeretteiért az áldozatokat is vállalja, ha kell. Klasszikus szépség, minden mozdulatából árad a nőiesség. Tökéletesen olvas a többiekben, s őt ezért sem lehet megvezetni. Különleges és kacér pillantásának képtelenek a férfiak ellenállni. Őszinte, nagyon kedves, aki gyűlöli a veszekedéseket. Persze ez nem jelenti, hogy magába fojtaná a véleményét, ha a párja megbántja valamivel. Ilyenkor nem fogja vissza magát. Amilyen nőies, épp olyan határozott típus, mindig a sarkára áll, ha kell. Okos, és szórakoztató partner, aki az igaz szerelme mellett jóban-rosszban kitart.

A Bak nő a hosszú távú párkapcsolat híve

A Bak nő ki nem állhatja az egyéjszakás kalandokat, de esélyt sem ad ilyesmire, mert ő hosszú távban, biztonságban gondolkodik. Inkább egyedül marad, mintsem méltatlan kapcsolatokba sodródjon bele. Intelligens és gyönyörű, s elég vele csupán néhány szót váltani, hogy levegye a férfiakat a lábukról. Magasra teszi a mércét, a külsőség nála önmagában kevés. Nagyon céltudatos, következetes és rendre megvalósítja az elképzeléseit. Független, önálló, akit nem érdemes korlátozni. Pontos elképzelései vannak a férfiról, akinek odaadja a szívét. Őt nem könnyű meghódítani, de akinek sikerül, személyében csodás partnerre találhat.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)