Jump to content

Szingli jegyek

2021. 03. 10. 11:44

Sőt, a horoszkóp szerint nemcsak szimplán jól érzik magukat egyedül is, hanem valójában egyedül érzik magukat a legjobban. Persze, ez még nem jelenti, hogy ne vágynának párkapcsolatra, de nekik nem okoz gondot a szinglilét. Te köztük vagy?

A boldog és egészséges párkapcsolat mindenképpen hozzájárul az élet teljességéhez. Ennek ellenére mégsem mindenki vágyik rá, hogy kimondja a holtomiglant, holtodiglant. S bár sokan épp a magánytól szenvedned a leginkább, olyan csillagjegyek is akadnak, akiknek a függetlenségük, az önállóságuk nagyon sokat jelent.

Meglepő horoszkóp következik, mert talán nem is sejtetted volna, hogy a következő jegyek utóbbiak közé tartoznak. Nekik ugyanis sok szabadságra, mozgástérre van szükségük, hogy teljesnek érezhessék az életüket. Persze nagyon szívesen randizgatnak, s szeretik a kihívásokat is, de az elkötelezett párkapcsolatban is megtartják az önállóságukat. Még az is megeshet, hogy évek múltán sem költöznek össze a szerelmükkel.

Az Oroszlán éhes a figyelemre

Semmit sem szeret jobban az Oroszlán, mint érezni, hogy ő az univerzum közepe. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért hajlamos lehet az önimádatra, az egoizmusra. Neki egyszerűen kell a figyelem, ráadásul nagyon sok, amit egyetlen partner nem valószínű, hogy meg tud neki adni. S mivel nem könnyen adja a szívét, ellenben örömmel él a romantikus lehetőségekkel. Ő az, aki minden bulin szívesen flörtölget, s előszeretettel hívja magára a többiek figyelmét. Nagyon élvezi, amikor tetszik másoknak, s épp ezért nem is nagyon akarja elkötelezni magát, mert így mindig megkaphatja az izgalmat, s azt a feltétlen figyelmet, amire vágyik.

A Halak az egyedüllétet választja

A Halak ábrándos típus, különleges fantáziavilágáról, lelki képességeiről ismert. Nem véletlen, hogy a saját világában érzi magát a legnagyobb biztonságban, ahol minden szép, jó és nyugodt. Nem különösebben kedveli a zajos és nagy társaságokat, e helyett a saját magányába vonulva rajzolgat, fest, alkot, vagy tesz valami hasonlót. Kifejezetten szeret egyedül lenni, ami persze nem jelenti, hogy képtelen lenne a párkapcsolatra. Az is igaz, nem könnyen talál a számára ideális társra, de nem is igazán törekszik rá. S lehet, nem tudatosan teszi, de ismerkedés helyett inkább a saját vágyainak él.

A Szűz magasra teszi a mércét

A Szűz maximalista típus, s bizony ez a párválasztásra is érvényes nála. Valójában olyan elvárásokat támaszt, aminek szinte lehetetlenség megfelelni. Saját magával is szigorú, s nem jellemző, hogy olyan partnerrel találkozgatna, aki az ízlésének nem felel meg. Csak azért biztosan nem kötelezi el magát, hogy ne legyen egyedül. Már korán önállósodik, s valójában gyorsan megtanulja a szinglilét előnyeit. Sajnos, a merevsége miatt gyakran az igazán kedvező lehetőségeket is elszalasztja, csupán azért, mert az illető nem pontosan fedi az elképzeléseit. Pedig könnyen lehet, nagyon is összeillene a másikkal, csak épp nem ad második lehetőséget, mert elsőre nem tűnt “tökéletesnek”. 

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)