Jump to content

Legösszetettebb jegyek

2021. 02. 18. 08:52

Ezek a csillagjegyek gyakran összezavarják a többieket az érzelmeikkel. Náluk ugyanis ritkán tudni, épp mire gondolnak, vagy mit és hogyan éreznek. Folyamatosan agyalnak, a gondolataikat sem egyszerű megérteni. Lehet, hogy te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

Ezek a csillagjegyek időnként elképesztő gondolatspirálba keverik saját magukat. Ők az elejtett apróságokból is egészen abszurd történeteket képesek kiagyalni, melyekbe természetesen az érzelmeiket is jócskán beleteszik. Náluk megesik, hogy a lehető legrosszabb forgatókönyvet dolgozzák ki, de csak azért, mert rettegnek az ismeretlentől, és az érzéseiket sem mindenkor értik. Nem csoda, kétségtelenül nekik vannak a legösszetettebb érzéseik.

A Nyilas

Ha a túlagyalás olimpiai sportág lenne, a Nyilas a dobogó tetejére állhatna. Nem is ő lenne, ha nem rombolná magát folyamatosan azokkal a kitalált gondolatokkal, hogy vajon a többiek épp mit és hogyan tesznek, vagy miért esküdött össze ellene a világ. A környezete meg nem érti, miért húzta fel magát meg sem történt dolgokon.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)