Jump to content

Csalafinta jegyek

2020. 12. 17. 09:37

A furfangosság nem feltétlenül jelent rosszat, de ha valaki a csillagjegye alapján nagy játékos, akkor oda kell figyelni rá, nehogy átverjen.

Nagy játékosnak hívják azokat a furfangos embereket, akik észrevétlenül képesek úgy alakítani az életet minden helyzetben, hogy abból győztesen kerüljenek ki. A furfang pedig oda is vezethet, hogy könnyedén átvernek bárkit, ha az érdekeiket épp az szolgálja.

Sosem tudod, amikor épp átejtenek, hiszen egy jó szélhámos mindig előbb rávesz, hogy bízz benne teljes mértékig, és csak utána kezd bele a játékba. Ha lehetőséget lát az átverésre, akkor ki is fogja használni, ne legyenek illúzióid. A következő felsorolás természetesen nem azt jelenti, hogy aki az öt csillagjegy közé tartozik, az mind szélhámos, inkább csak a hajlam van meg bennük arra, hogy hatalmas játékos váljon belőlük, ha az élet és a körülmények előhívják belőlük a szélhámos énjüket.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A sokoldalú Skorpió csillagjegy abszolút a nyertese ennek a versenynek, minden érzelmedre nagyon vigyázz mellette, mert simán előnyt kovácsol magának az érzéseiden tiporva. Miután kihasznált, hátrahagy, mintha mi sem történt volna. Közben azonban egyáltalán nem szereti, ha könnyen adja magát az áldozata, szereti a kemény harcot és persze a győzelmet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz nem játszik a játék kedvéért, nem egy tipikus szélhámos fajta, de ha szüksége van valamire tőled, akkor számíthatsz rá, hogy ügyesen keveri a kártyákat, addig beszél, addig ügyeskedik, amíg el nem éri, amit akar. A köszönöm néha nehezen jön a szájából, sokkal inkább arra lehet számítani, hogy ha betöltötted a szereped a játékában, akkor onnantól észre sem vesz majd. Ha elege van belőled, akkor azonnal ignorál.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bak vérében van, hogy meglátja és ki is használja a lehetőségeket, ami még nem lenne gond, sőt, ez egy jó tulajdonság, ám a Bak a kihasználás során nem riad vissza attól sem, hogy a környezetében átgázoljon az embereken a céljai érdekében. Folyamatosan védekező állásponton van, éberen pásztáz maga körül mindenkit, nehogy valaki át akarja verni, és gyönyörűen ki tudja vetíteni a haragját másokra, ettől aztán az egyik legnagyobb játékos válik belőle.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő rendkívül fifikás csillagjegy. Olyan ígéreteket szór maga körül, hogy nehéz ellenállni neki, főleg azért, mert egy rendkívül intelligens jegyről van szó, akinek a rendelkezésére állnak a szavak is, azaz mindent, de tényleg mindent képes kimagyarázni úgy, hogy a saját javára fordítsa a helyzetet. A Vízöntő egyik erőssége, hogy úgy tud átverni, hogy sokáig észre sem veszed, mi történt veled, úgyhogy csak óvatosan a túl sok bizalommal felé.

Halak (február 19. – március 20.)

A különleges Halak csillagjegy a passzív-agresszív kommunikáció koronázatlan királynője. Nagyon vigyázz a pénzedre mellette, mert ha kölcsönt ajánlasz fel neki, könnyen lehet, hogy soha nem látod viszont a pénzedet. A bizalmaddal is csak óvatosan ajándékozd meg, mert a szavaival a lelkedbe gázolhat úgy, hogy maradandó sérüléseket szerzel mellette.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pexels.com)