Jump to content

Ezek a jegyek nem tudnak elköszönni

2020. 11. 15. 10:00

Ezeknek a csillagjegyeknek csöppet sem megy a búcsúzkodás. Gyűlölik a gondolatát is, mert az számukra valaminek a végét, a lezárást jelenti. A szakítás őket mindenki másnál jobban megviseli. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A távozás és a velejáró búcsúzás valójában senkinek sem könnyű, ám ezeket a csillagjegyeket a szakítás, a véglegesség az átlagnál is jobban megviseli. Persze nem kis különbség akad aközött, amikor a nyaralás előtt köszönsz el, vagy amikor örökre búcsút kell intened valakitől, aki közel állt a szívedhez.

Minden nyelvnek megvan a maga kifejezése a viszontlátás szóra, mint például alohashalomarrivederciauf wiedersehengoodbye vagy au revoir. Ám érdekes, ezek a búcsúszavak valahogy úgy hangzanak szó szerint fordítva: amíg újra nem látjuk egymást. Ezek a csillagjegyek mégis a búcsúzás minden formájától ódzkodnak.

A Rák túl érzelmes a búcsúzkodáshoz

 

A Rák különösen érzelgős és ragaszkodó csillagjegy, igen nehezen szánja magát a búcsúra, főképp, ha úgy érzi, valamilyen lezáratlan ügye van még a másikkal. Időnként nehezére esik felismerni, hogy a búcsú, valóban búcsú, avagy csak egy hamarosan ismét találkozunkköszönés. Hosszú időbe telhet, mire feldolgozza az elválást, sőt az esetek többségében nem is hajlandó tudomásul venni azt. A búcsúzás gyakran egyet jelent az elengedéssel, amihez neki egyáltalán nem fűlik a foga.

A búcsúzás nem a Mérleg asztala

 

Az esetek többségében a Mérleg úgy érzi, mintha mindenhol elvarratlan szálak lebegnének a levegőben. Sok a feltételes mód, a kellene, a lehetne, a tudna, amit viszont nagyon nem szeret a harmóniához ragaszkodó Mérleg. Mi van, ha soha többé nem nyílik alkalma, hogy kifejezze érzelmeit a másiknak? Mi történik, ha most elbúcsúzik tőle, és soha többé nem látja? Úgy érzi, a búcsú az ő hibája, mert nem volt elég figyelmes barát, társ vagy éppen családtag.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)