Jump to content

Ezek a nők a legmegértőbbek

2020. 11. 11. 09:59

Az empátiára való képesség nemcsak a neveltetésből, hanem az alapvető személyiségből is fakad. Azok a nők, akik ebben a három csillagjegyben születtek, nagy valószínűséggel megértőbben és érzékenyebben fordulnak a többiek felé. Az asztrológusok szerint ők a legempatikusabbak. Vajon te is köztük vagy?

A Bika nő

 

Bika nő nem tud elmenni egyetlen rászoruló mellett sem az utcán anélkül, hogy valamilyen segítséget ne nyújtana neki. Aludni sem tud addig, amíg nem biztos benne, hogy mindent megtett egy bajban lévő barátjáért. Hihetetlenül jó barát, akire bármikor lehet számítani. Számára az érzelmek a legfontosabbak, arra biztatja a többieket is, hogy bátran mutassák meg a valódi érzéseiket.

A Rák nő

 

Rák nő hiperérzékeny, rendkívül együtt érző, talán ő a legempatikusabb csillagjegy valamennyi közül. A körülötte lévők szenvedését a sajátjaként éli meg, együtt sír, együtt örül a többiekkel. Tőle nem áll távol, hogy komoly áldozatokat hozzon a családjáért, a barátokért. Anyaként igazi tyúkanyó típus, aki addig nem nyugszik, amíg mindent nem biztosított a csemetéinek. Féltő szeretettel óvja és irányítja őket egész életében.

A Mérleg nő

 

Mérleg nőben bármilyen apró igazságtalanság láttán felmegy a pumpa. Kedves és nagyon szerethető a természete, de ő az, aki mindenkor határozottan kiáll a rászorulók mellett. Megbízható, őszinte, segítőkész és gyűlöli a veszekedéseket. Nem csoda, hogy nagyon sokan kifejezetten szeretnek a közelében lenni, ahogyan az sem meglepő, hogy gyakran ismeretlenek is megosztják vele a problémáikat, és kérik a véleményét.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)