Jump to content

A jegyek gyenge pontjai

2020. 10. 30. 20:59

Ezek a csillagjegyek könnyen elbizonytalanodnak. Ők nem bíznak önmagukban, a képességeikben eléggé. Pedig nagyon is lenne mire büszkének lenniük. Melyik csillagjegy önbizalma a legsérülékenyebb? A horoszkópból kiderül. Te hogy állsz a magabiztossággal?

1. A Bika önbizalma ingatag

 

Bika minden igyekezetével azon van, hogy bizonyítsa a környezetének, milyen jól vág az esze, hiszen ez számára sokkal többet nyom latba, mint a külső megjelenés. Okosabbnak próbál tűnni, mint amilyen valójában, szívesen használ „nagy szavakat”, úgy tesz, mintha az adott témában otthonosan mozogna, jóllehet szó sincs erről. Erősen hajtja a bizonyítási kényszer, hiszen ingatag az önbizalma.

2. A Mérleg könnyen elbizonytalanodik

 

Mérleg szinte sóvárog mások elismeréséért, jóllehet egyedül is ki kellene jönnie magával. Minden igyekezetével azon van, hogy dicséretet sajtoljon ki másokból, amiért bármire képes. A közösségi oldalakon is azért pörög, hogy folyamatos visszaigazolást kaphasson, hiszen önbizalomból neki sem jutott túlzottan sok. Pozitív megerősítések nélkül nagyon bizonytalan tud lenni.

3. Az Ikrek bizonytalan önmagában

 

Az Ikrek a csillagjegyek kaméleonja, hiszen annak megfelelően változtatja viselkedését, akinek a társaságában tölti épp az idejét. Szüksége van, hogy szeressék, s ezért úgy módosítja az álláspontját, hogy a vele szemben lévő(k) rokonszenvesnek találják. Szó sincs arról, hogy mániákus hazudozó lenne, csupán túlságosan is bizonytalan saját magában, ezért igyekszik a lehető legjobb oldalát mutatni.

4. A Rák sokat foglalkozik a többiek véleményével

 

Rák túlságosan is sokat foglalkozik mások véleményével, s nem csupán ezzel, hanem általában véve mindennel, ami körülötte zajlik. Minden apróságon fennakad, s könnyen megsértődik. Amikor mások például lefújnak egy találkozót, vagy a kelleténél hangosabban szólnak hozzá, az biztosan sokkal jobban irritálja őt, mint másokat. Viselkedése az önbizalomhiányból fakad.

5. A Vízöntő gondtalannak akar látszani

 

Vízöntő mindent megtesz, hogy élete gondtalannak tűnjön, legalábbis a külvilág számára. Fotókat készít, történeteket mesél, csupa olyat tesz, amivel a sikeres élet látszatát próbálja fenntartani. A valóság ugyanakkor sokszor köszönő viszonyban sincs az általa kreált fantáziavilággal. Nagyfokú önbizalomhiányát próbálja kompenzálni, hogy kifogástalan képet alkot önmagáról.

6. A Szűz önbizalma a legsérülékenyebb

 

Amikor nyilvános beszédet kellene tartania, első randijára készül, a Szűzleblokkol, ostobának tűnik, rázza a hideg, hogy csak pár dolgot említsünk. Nagyon könnyen zavarba jön, mert valójában mindent előre be akar tudni, aztán nincs megoldása, ha másként zajlanak az események, mint képzelte. Amikor a dolgai jól alakulnak, ő akkor sem nyugszik meg. Napokkal később is keresi a hibákat magában. Nem véletlenül teszi, neki van ugyanis a legkevesebb önbizalma.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)