Jump to content

Heti horoszkóp

2020. 07. 07. 14:52

Bár a nyár borús, esős napok egész sorával indult, egyre és egyre több napsütésnek örülhetünk. A napfényes idő azonban csak egy dolog a sokból, ami mosolyra ad okot.

Biztató fejlemények várhatók mind a pénzügyekben, mind a szerelemben, de a munka terén is várhatók újdonságok.

KOS (III. 21. - IV. 20.)

Nálad a munka kerülhet fókuszba a következő napokban. Érdekes feladattal bízhatnak meg, vagy egy olyannal, amelyben nem volt korábban gyakorlatod. Ez nagyszerű fejlődési lehetőség lesz a számodra. Kedveseddel egy nyári kiruccanás megszervezése több ízben is témát adhat a héten. Ha nincs kapcsolatod, egy barátnős út ötlete merülhet fel, ami ismerkedési lehetőséget tartogat. 

BIKA (IV. 21. - V. 20.)

Pénzügyeidben gyarapodás várható: forrása lehet egy várt vagy váratlan összeg is, de az is előfordulhat, hogy valaki egy korábbi kölcsönt törleszt vissza neked. Párkapcsolatodban féltékenység ütheti fel a fejét egyikőtök ismerőse miatt, de hamar tisztázódhat a helyzet, ha őszintén megbeszélitek. Egyedülálló vagy? Ismerősöd által új jelölt bukkanhat fel a láthatáron, aki nagyon megfog. 

IKREK (V. 21. - VI. 21.)

Valaki számíthat a segítségedre a héten, de jóindulatod ne legyen a saját károdra. Igyekezz saját tennivalóidra, magadra és a pihenésre is időt szánni. Pároddal egy anyagi kérdésben kell dűlőre jutnotok. Ha nincs párod, pénzügyeid intézése közben találkozhatsz valakivel, aki első látásra elrabolhatja a szíved. A vonzalom jó eséllyel kölcsönös lehet, ami rövidesen ki is derülhet. 

RÁK (VI. 22. - VII. 22.)

Egy rég dédelgetett álmod megvalósulásához juthatsz egy lépéssel közelebb, ami további motivációt és kitartást adhat neked. Ne feledkezz meg munkahelyi teendőidről sem. Ha mégis így történne, egy nem várt kellemetlenségre számíthatsz. Szíved választottja bókok tengerével áraszthat el, hiszen vonzerőd most a tetőfokára hághat. Ezt egyedülállóként érdemes kihasználnod: most érdemes ismerkedési lehetőséget keresni! 

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.)

Örömhírt kaphatsz hét elején, mely olyannyira felvillanyozhat, hogy egészen vasárnapig gondoskodhat jókedvedről. Vidámságod közepette azonban könnyen elsiklik a szemed valaki felett a környezetedben, aki lelki támaszodra szorulhat. Kapcsolatodban felizzanak az érzelmek, melyeknek nyitottan és őszintén hangot is adhattok. Ha egyedülálló vagy, valaki titkon a kezdeményezést fontolgathatja feléd. 

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.)

A napokban több időd lehet arra, hogy a szeretteiddel, barátaiddal legyél. Ez feltölthet, és ahogy energiaszinted emelkedik, felébredhet benned a mozgás iránti vágy. Ha még nem sportolsz, most lehet benned elég kitartás elkezdeni. Kapcsolatodban a távoli jövő kérdései kerülhetnek szóba. Ha egyedülálló vagy, bemutathatnak egy férfinak, aki nem az eseted, mégis megtetszik. 

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.)

Irányváltás lehetősége merülhet fel a karrieredben. Ha bizonytalan vagy, merre tovább, az egy jel, amire érdemes figyelned: még nem tisztult le, mit szeretnél, így a döntésnek sincs itt az ideje. Érdemes valakitől tanácsot kérned, akiben megbízhatsz. Szerelmi életed párban és egyedül is meglepetést tartogat: olyasmi jöhet, amire egyáltalán nem számítottál volna. A dolog örömteli lesz, és hosszú távra kihathat.

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 21.)

Egy nagyobb  kiadás megtizedelheti költségvetésed. Bár váratlanul érhet, egy jó terv segíthet túllendülni az aggodalmakon. Pároddal kellemes nyáresték sora ígérkezhet, és romantika minden mennyiségben: a közös időnek hála, sokat erősödhetnek érzelmeitek. Szingli vagy? Olyasvalaki tetszhet meg, aki sajnos nem szabad préda, vagy valami miatt tabu a számodra.

NYILAS (XI. 22. - XII. 21.)

Valami miatt sokat aggodalmaskodhatsz a napokban, ám a stressz nem segít a dolgon: érdemes tudatosan dolgoznod önmagad megnyugtatásán. Bízz magadban: bárhogy is alakulnak a dolgok, fel fogod találni magad a helyzetben. Pároddal közösen találhattok megoldást egy problémára, ami újfent bizonyítja, remek páros vagytok. Szingliként izgalmas flörtbe bonyolódhatsz valakivel. 

BAK (XII. 22. - I. 20.)

A hét eleje eseménytelen lehet, a második felében viszont várhat egy kisebb megpróbáltatás: két számodra fontos ember közt bontakozhat ki nézeteltérés. Bár nem lesz könnyű pártatlannak maradni, mégis érdemes megpróbálnod. Párban egy mélyebb beszélgetés vihet titeket még közelebb egymáshoz. Ha nincs kapcsolatod, régi párod vagy hódolód kereshet meg ismét. 

VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 19.)

Szerencse kíséri a napjaid. Bármilyen elintéznivalód is merül fel, elégedetten nyugtázhatod, hogy sikerrel jártál. Kapcsolatodban egyikőtök feldobhat egy kolosszális, újító ötletet, melyet alaposan át kell beszélnetek. Ha még egyedülálló vagy, most élvezheted a független mindennapokat. Kiegyensúlyozottságoddal mindeközben akaratlanul is felkelted a férfiak kíváncsiságát. 

HALAK (II. 20. - III. 20.)

Egy hozzád közel álló illetővel kellemetlen félreértésbe keveredhetsz, amit csak úgy tudtok feloldani, ha hajlandóak vagytok megbeszélni a dolgot. A sértődés hosszú távon árthat a viszonyotoknak. Szerelmi életed mindeközben felvirágozhat: pároddal kiemelkedően jól működhet a kommunikáció, így tisztázhattok egy régi vitát. Szingliként valaki kitartó ostromlásodba kezdhet: az illetőt munkád kapcsán ismerheted. 

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)