Jump to content

Heti horoszkóp

2020. 06. 21. 14:04

Pozitív energiák hatják át a következő napokat.

A héten az anyagiak kerülnek előtérbe. Sokak pénzügyi lépéseit kísérheti szerencse, természetesen, ha megfontoltság is társul az aktuális döntésekhez. Az élet egy másik fontos területe is hangsúlyos szerepet kap a napokban: a szerelem.

KOS ( III. 21 - IV. 20. )

Kollégáid körében elismerést válthat ki, ahogyan megoldasz egy feladatot. Ne feledd, maradj szerény a dicsérő szavak záporában, mert minden a visszájára fordulhat! Kedvesed jó hírekkel szolgálhat egyik nap, ami mindkettőtöket érinthet. Ha egyedülálló vagy, most érkezhet életedbe az új szerelem: valaki, akit a napokban pillantasz meg, első látásra megfoghat.

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

Végre megoldódhat egy anyagi természetű kérdés, ami sok fejtörést okozhatott neked az elmúlt egy-két hétben. Most van itt az ideje elkezdeni a spórolást, hogy ez máskor ne következzen be. Pároddal élvezitek a közelgő tavasz érzését, és sokat kívánkozhattok a természetbe. Nincs párod? Az online ismerkedés hozhat most sikert: ha eddig nem próbáltad, adj neki esélyt! 

IKREK ( V. 21 - VI. 21. )

Jól mennek a dolgaid. Bármerre tekintesz, minden egyre pozitívabb, és, ami nagyon nem volt az, az is a javulás útjára léphet. Kedveseddel egy kisebb kiruccanás visz színt a hétbe amellett, hogy humor kíséri végig napjaitokat. Ha szingli vagy, kicsit magányosnak érezheted magad, de gondolkodj pozitívan: valaki valahol ugyanúgy rád vár, mint te rá. 

RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )

Csalódás érhet valaki viselkedése miatt. Az őszinteség a legcélravezetőbb. Mondd el neki, mit érzel. Végül ez még javíthatja, mélyítheti is a viszonyotokat. Ha egyedülálló vagy, egyik férfikollégád felől érzékelhetsz jeleket. Vajon tévedés, vagy tényleg tetszel neki? Párban egy harmadik fél próbálhat egyikőtöket meghódítani. Szerencse, hogy ennél erősebb a szerelmetek. 

OROSZLÁN ( VII. 23 - VIII. 22. )

Sok minden kisimul most az életedben, ami eddig gubancos volt. Ez elégedettséggel és megnyugvással tölthet el. A megoldás ráadásul nem is igényel nagy manővereket, szinte magától elérkezik. Pároddal kis félreértés bontakozhat ki, de az egészből egy vicces emlék lesz csupán. Ha nincs most kapcsolatod, exed felbukkanása kavarhatja fel körülötted az állóvizet. 

SZŰZ ( VIII. 23 - IX. 22. )

Ha volt egy kis elmaradásod a munkában, akkor most bizonyosan utoléred magad. Energikus lehetsz, és buzog benned a tettvágy. Ha párban élsz, kedvesed egy magánéleti kérdésben kérheti a tanácsod. Bizalmát értékeld, és figyelj jól, mit tanácsolsz neki. Ha szingli vagy, valakit kiszemelhetsz egy szórakozóhelyen. Ne szalaszd el egy mosoly nélkül!

MÉRLEG ( IX. 23 - X. 22. )

Bár korábban negatív véleménnyel lehettél róla, valakiről a környezetedben másképp kezdhetsz vélekedni. Ez feltehetőleg egy pozitív reakciója okán következik majd el. Párod és közted felpezsdülhetnek a szexuális energiák, játékossá és kreatívvá téve titeket. Egyedülálló vagy? Egy helyes pasit nagyon megfoghat nőies kisugárzásod. Ha lesz mersze, le is szólít. 

SKORPIÓ ( X. 23 - XI. 21. )

Valaki nagy szívességre kérhet a héten. Bár örömmel tennéd, talán nem tudod most beiktatni. Amennyiben így van, segíts az illetőnek ötletekkel megoldást találni. Szerelmeddel sok szó eshet most a közös jövőről, a terveitekről, és ez feltölthet benneteket. Ha egyedülálló vagy, egy régi barátoddal futhatsz össze, akivel azonban más szemmel nézhettek egymásra, mint anno. 

NYILAS ( XI. 22 - XII. 21. )

Anyagi kérdések körül foroghatnak gondolataid. Egy nagyobb beruházás, spórolás, de akár jobb fizetés reményében egy új állás is lehet ennek az oka. Kedveseddel romantika kíséri közös estéiteket, nem várható különösebb galiba. Ha még szingli vagy, jó, ha tudod, Cupido már készíti nyilait: az egyedüllétedet használd feltöltődésre, hogy jól legyél, mikor elérkezik ő. 

BAK ( XII. 22 - I. 20. )

Ha van ötleted, amit rég terveztél megvalósítani, de eddig nem merted, egy utolsó alapos áttekintés és átdolgozás után most bátrabban nekiveselkedhetsz. Ha párkapcsolatban élsz, némi féltékenység lobbanthatja most lángra köztetek a szenvedélyt. Még várod a párod? Hétvége táján izgalmas flörtbe keveredhetsz, ami, ha úgy akarjátok, tovább is fejlődhet. 

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

Munkahelyeden a szokásosnál gyorsabb tempóban haladhatsz, amit nemcsak te nyugtázol örömmel, de a főnököd is elismerően követhet figyelemmel. Kapcsolatodban harmónia uralkodik, amit legfőképpen a jó kommunikációnak köszönhettek. Ha egyedülálló vagy, az egyik barátnőd ismerőse figyelhet fel rád, és még kérdezősködhet is nála felőled. 

HALAK ( II. 20 - III. 20. )

Számodra a hét kimondottan szerencsés lehet az anyagiak terén. Nagyobb összeg ütheti a markod, és ráadásul valamihez olcsóbban juthatsz hozzá a normál áránál. Párban egy kisebb összezördülés előfordulhat, valamilyen tennivaló kapcsán, de édes lesz a békülés. Ha nincs párod, egy régi jelölted bukkanhat fel ismét, de ezúttal, mint jelentkező.

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)