Jump to content

A jegyek és a férfiak

2020. 06. 16. 14:04

Milyen típusú férfi illik hozzád a leginkább? Ki az, akiben valódi társra találsz? A horoszkópból kiderül, milyen tulajdonságokat érdemes keresned a másikban, hogy ütős párost alkothassatok.

A Kos nő – játékos férfi

 

Mivel Kos jegyűként te magad is imádsz játszani és kalandozni, olyan társra van szükséged, aki méltó és izgalmas partner a játékban. Nem baj, ha kreatív a fantáziája, hozzá penge reflexei vannak, és máris nyert ügye van nálad! Az ilyen férfi mellett sosem fogsz unatkozni. Persze, ő sem melletted.

A Bika nő – figyelmes férfi

 

Bika jegyűként szereted a nyugalmat, a kiszámíthatóságot, ezért téged csöppet sem zavar, ha pároddal csak otthon lazultok. Az persze elvárható, hogy az ideális férfi intelligens és nagyon figyelmes legyen, az sem baj, ha büszkeséget érez melletted. És cukin néz ki szemüvegben.

Ikrek nő – szórakoztató férfi

 

Ikrek jegyűként imádod a társaságot, a változatos programokat, éppen ezért számodra rémesen unalmas, amikor valaki könnyen kiismerhető. Olyan férfi illik igazán hozzád, aki bár néha türelmetlennek tűnhet, szívében kedves és megértő. Nem mellesleg ő is társasági ember, és szívesen mozdul ki a négy fal közül.

 

Mérleg nő – sármos férfi

 

Mérleg jegyűként talán te vagy a legelbűvölőbb nő a csillagjegyek között. Szereted a társaságot, de a többiek is szeretnek a közeledben lenni. Elvárod, hogy társad hozzád hasonlóan szórakoztató, kedves, vonzó és sármos férfi legyen. Az is biztos, hogy a többiek szemében ti lesztek az álompár.

Skorpió nő – szexi férfi

 

Skorpió jegyűként erős benned a szenvedély, nem mellesleg nagyon szexi típus vagy. Titokzatosságod vonzó a férfiak szemében, ugyanakkor a hűség talán mindennél fontosabb számodra. Olyan férfi illik igazán hozzád, aki feltételek nélkül szeret téged, nem mellesleg hozzád hasonlóan érzéki és romantikus, a hálószobában pedig valódi lepedőakrobata.

Nyilas nő – rugalmas férfi

 

Nyilas jegyűként imádod az új dolgokat, az utazást és a kalandokat, ezért hozzád pontosan ilyen könnyed és rugalmas férfi illik. Nem hezitálsz sokat, spontán döntesz, szereted a változásokat, a kihívásokat. Tény és való, melletted nem lehet unatkozni. Az izgalmat, a vidámságot párodtól is elvárod.

Oroszlán nő  – támogató férfi

 

Oroszlán jegyűként te vagy az, aki, folyton a társaság középpontjában szeretne lenni. Imádod az elismerő pillantásokat, jól érzed magadat, amikor a többiek figyelmesen hallgatják a mondandódat. Neked nem vetélytársra van szükséged, hanem valaki olyanra, aki a háttérből támogat, és persze mindenki másnál jobban szeret.

Szűz nő – könnyed férfi

 

Szűz jegyűként te sosem rejted véka alá a véleményedet. Időnként meglehetősen kritikusan fogalmazol, de melletted szól, hogy önmagadat sem kíméled. Néha hajlamos lehetsz kicsit túlgondolni a dolgokat, ezért hozzád olyan férfi illik, aki rugalmas, és könnyedén elengedi a füle mellett a megjegyezéseket.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)