Jump to content

Heti horoszkóp

2020. 06. 08. 14:51

A napokban sokak életében kezdődik új időszámítás.

Kostól a Halakig, most is mindenkinek lesz miért mosolyogni. Az egyre szebb és nyáriasabb idő máris jó ok, hogy vidáman teljenek a napok.

A heti horoszkóp továbbá jobbnál jobb dolgokkal kecsegtet a héten: új szerelem kerülhet a láthatárra, és sokak életében indul el egy izgalmas fejezet.

KOS (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden új feladattal bízhatnak meg, ami részint kihívás, részint fejlődési lehetőség is lesz. Ha párkapcsolatban élsz, most a természetben, a szabadban töltött közös idő telhet a legjobban. Ha nincs párod, nagy fordulat egyelőre nem várható, de egy régi szerelmeddel összefüggésben fontos következtetést vonsz le. 

BIKA (IV. 21. - V. 20.)

Életedben új fejezet indulhat, amit látásmódod változása hozhat el. Optimizmusoddal sok jót vonzhatsz be úgy a munkában, mint a magánéletben is. Szerelmi életed kiegyensúlyozottabbá válhat. Pároddal rendezhettek egy régi feszültségforrást, szingliként pedig új jelölt léphet színre a napokban. 

IKREK (V. 21. - VI. 21.)

Odalehetsz az egyre nyáriasabb hangulatért, és bőszen áshatod bele magad az úti célok vizsgálgatásába. Szíved választottjával nagy egyetértésben keresgélhettek, ám egy-egy kérdésben csak kompromisszumkészséggel kerülhetitek el a vitát. Ha egyedülálló vagy, váratlan helyen és időben keveredhetsz kérészéletű, de felvillanyozó flörtbe. 

RÁK (VI. 22. - VII. 22.)

Új tervet szövögethetsz, és egyre csak záporoznak a további ötleteid. Kreatív időszakod élheted, de igyekezz tudatosan kezelni elgondolásaid. Vidd végig, amit jónak találsz, hiszen az nem visz előre, ha mindenbe csak belekapsz. Párkapcsolatod harmonikus, fél szavakból érthetitek egymást. Szingliként valaki kezdeményezhet nálad a héten. 

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.)

Tevékeny heted lehet otthon és a munkában is. Energikusságod részben a nyárias időnek, a napsütésnek köszönheted, ami feldob, és mérhetetlenül feltölt. Párod csodálattal nézhet rád, és hangot is adhat ennek. Nincs kapcsolatod? Egy kedves férfiismerős felől észlelhetsz jeleket, aki rövidesen randira is hívhat. 

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.)

Egy korábbi jó döntésed most hozhatja meg a gyümölcsét. Büszkeséged nem lesz hiábavaló. Pároddal új, közös érdeklődési körre vagy hobbira tehettek szert, ami izgalmas napokat ígér. Ha egyedülálló vagy, most hajlamos lehetsz visszafelé nézni, noha előre tekinteni sokkal kifizetődőbb. Már jön az új szerelem! 

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.)

Nehezen ülhetsz meg egy helyben, mozgás iránti igényed egyre csak nő. Érdemes szervezned valamilyen sportos programot hétvégére. Szerelmeddel többet lehettek kettesben a szokásosnál, ami feltölt benneteket. Ha nincs párod, most érdemes online randioldalon nézelődnöd. 

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 21.)

Döntéshelyzetbe kerülsz. A dolog jelentőséggel bírhat, így érdemes alaposan elmerülnöd a latolgatásban. Valaki, akiről nem is hinnéd, sokat segíthet a határozásban. Szíved választottjával szép, romantikus kora nyári esték várhatnak. Ha nincs párod, egy olyan pasi kezdhet ostromolni, aki korábban tetszett. 

NYILAS (XI. 22. - XII. 21.)

Felébred benned a tudásszomj. Használd ki, ha van rá módod, és keress egy jó tanfolyamot. Lehet, hogy életed e döntéssel új irányt vehet. Kapcsolatodban féltékenység lobbanhat, de hamar rendeződnek a dolgok, ha őszinték vagytok. Szingliként megláthatod az utat, hogyan hódíthatnád meg egy bizonyos illető szívét. 

BAK (XII. 22. - I. 20.)

Nálad most kissé háttérbe szorulhat a munka, és előtérbe az érzelmek. Pároddal reneszánszát éli kapcsolatotok. Egyre több új dolgot fedezhettek fel egymásban, ami izgalmas mindkettőtök számára. Ha egyedülálló vagy, első látásra érkezhet a szerelem. Egy barát vagy kolléga mutathat be az illetőnek. 

VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 19.)

Jó hírekkel indul a heted, ami a további napokra is mosolyt fog csalni az arcodra. Vidámságod mások is észrevehetik, és szívesen tartózkodnak társaságodban. Kedvesed szívességet kérhet tőled, ami bizalma jele. Ha nincs párod, titkos hódolód rengeteget gondol rád. A kérdés már csak az, ki lehet ő: van tipped? 

HALAK (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyeidben fokozatos javulást vehetsz észre. Fontos lenne végiggondolnod, mi volt az a döntés, ami a kedvező változáshoz vezetett. Pároddal egy utazás kerülhet szóba, de kompromisszumra kell jutnotok egy azzal kapcsolatos kérdésben. Ha nincs párod, egy barátnős út kerülhet szóba, ahol ismerkedési lehetőség várhat. 

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)