Jump to content

Napi horoszkóp

2020. 05. 30. 16:57

Az év utolsó előtti napján figyeld a szíved vágyait, és figyeld meg, mi az, amit valóban szeretnél. Meg fogsz lepődni, mennyit változtak a vágyaid az elmúlt 364 napban, és mennyivel érettebb, bölcsebb, kisimultabb vagy most...

Kos

A világ valójában hit alapján működik. Amiben hiszel, azt megkapod. Amiben nem hiszel, nos azt is megkapod. Amiről meg tudomásod sincs, vagy sikeresen kizárod a tudatodból, azt nem kapod meg. Szóval nem elég nem hinni valamiben, nem elég tudatosan nem figyelni valamire, el is kell engedni.

Bika

Van arra jó módszered, hogyan dobd fel a társalgást, és hogyan csempéssz mindenki napjába örömet. Ezt a módszert most kellene elkezdened használni. Ezt a módszert most kellene elkezdened továbbfejleszteni, hiszen nemcsak ma, de holnap is te leszel a mókamester a csapatban.

Ikrek

Nincs szükséged túl sok szóra ahhoz, hogy megértesd magad az emberekkel. Sőt! Most elég nagyon kevés szó is, ha ezeket jól hangsúlyozod. Ezeket a szavakat érdemes direkt úgy kimondanod, hogy már a hangsúly is önmagában hordozza azt a jelentést, amit el szeretnél mondani.

Rák

Aminek energiát adsz, az mindig növekszik. Amire koncentrálsz, mindig erősödik. Ezért nem mindegy, hogy mire figyelsz, és minek adsz több energiát. Hidd el, az életed tele van olyan lehetőségekkel, amelyeket 2019-ben nagyra növeszthetsz, ha energiát adsz nekik.

Oroszlán

Itt az ideje, hogy célokat tűzz ki magadnak 2019-re. Itt az ideje, hogy megfogalmazd magadnak a céljaidat. Ne csak megfogalmazd, de írd is fel! Ne csak felírd, de tedd jól látható helyre. Ne csak tedd ki, de hetente ellenőrizd, hogy hol tartasz. Ha így teszel, minden célod megvalósulhat.

Szűz

Jó, kaptál néhány olyan karácsonyi ajándékot, amelyeknek nem örülsz, és amelyeket a mai napig nem szoktál meg. Tudod mit? Ajándékozd tovább őket. Vagy januárban cseréld vissza az üzletben. Az a lényeg, hogy nem kell tartogatnod azt, amire nincs szükséged, és ami nem is tetszik neked.

Mérleg

Mindig mindent lehet tökéletesíteni. Azt is, ami látszólag tökéletesen működik. Sőt! Azt lehet csak igazán tökéletesíteni. Hogy ez ellentmondás? Nem az. Ha belegondolsz, ezekben a tökéletesnek látszó dolgokban vagy jó. Tehát ezekben kisebb energiával lehetsz még jobb, mint amikben nem vagy az.

Skorpió

Őrizd meg a nyugalmadat akkor is, ha legszívesebben üvöltenél. Sőt! Most minden nyugalomban töltött perccel sokkal eredményesebb vagy, mint ha idegesen vagy erővel akarsz elérni valamit. A legjobb, ha tudatosítod magadban, hogy a világ akkor működik jól, ha te nyugodt vagy.

Nyilas

Meg kellene találnod a megoldást egy olyan ügyben, amelyben eddig hiába próbálkoztál. Lehetetlennek tűnik megoldani valamit egy nap alatt, ha napok óta nem oldódott meg. Mégis arra biztatlak, ne add fel! Vasárnap megérkezhet hozzád a megoldás akkor is, ha egész évben elkerült téged.

Bak

Mondd ki bátran, ami a szívedet nyomja. Minden szó, amit visszanyelsz, blokkot képez és megbetegít téged. Épp ezért fontos, hogy szeretettel és önmagadat szeretve fogalmazd meg a szavaidat. Ne mondj semmi olyat, amivel magadat bántanád, és nemcsak ma tilos lehülyézned önmagadat!

Vízöntő

Érdemes elmenned arra a találkozóra, amelyikre nincs kedved elmenni. Hidd el, ez a találkozó végül sokkal jobban alakul, mint gondoltad volna, és végül minden sokkal könnyebben és egyszerűbben zajlik. Még az utad is egyszerűbb és könnyebb lesz, ha valóban elindulsz, és nem csak toporogsz.

 

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)