Jump to content

Heti horoszkóp

2020. 05. 18. 17:51

A horoszkóp előrejelzése optimizmusra ad okot a héten.

A következő napokban nemcsak a tavaszi napsütésnek örülhetünk. Kedvező, előrevivő események sora csalhat mosolyt sokak arcára. A pozitív fordulatokból eredő jó energiák nap nap után feltöltenek, és táplálhatják az emberek optimizmusát. A horoszkópból pontosabban is kiderül, kinek mit hozhatnak az elkövetkezendő napok.

KOS (III. 21. - IV. 20.)

A héten flottul haladsz a munkával, így lesz alkalmad magánéletedre is koncentrálni. Most a szívügyek kerülhetnek fókuszba. Ha párkapcsolatban élsz, egy komolyabb, őszinte beszélgetéssel áthidalhattok egy régebb óta húzódó problémát. Ez új fejezetet indíthat köztetek. Egyedülállóként egy ismerősöd férfi ismerőse kitartó ostromlásodba kezd: most véget érhet a szingli lét. 

BIKA (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel gazdagodhatsz a napokban, amely valószínűleg a pénzügyeid fogja érinteni. Máris nagy terveket szőhetsz, mi mindenre ruházhatnál be, ám igyekezz takarékos maradni. Kapcsolatodban fellobbanhat a láng. Most még tovább erősödhet vonzalmatok. Ha egyedülálló vagy, egykori párod bukkanhat fel ismét a láthatáron. 

IKREK (V. 21. - VI. 21.)

Valaki szívességet kérhet, ám a köszönet, amit vársz, talán mégsem lesz meg. Szerencsére a jótettből fakadó pozitív energia így is gyarapít téged, az illető pedig utólag is észbe kaphat, és pótolhatja mulasztását. Pároddal egy, a távoli jövőben esedékes utazást tervezgethettek a héten. Szingliként most kimondottan élvezheted a függetlenség előnyeit.

RÁK (VI. 22. - VII. 22.)

Karrieredben válaszút elé kerülhetsz. Valaki állásajánlattal kereshet meg, vagy egy kecsegtető hirdetéssel találod szemben magad. Ha úgy ítéled meg, hogy a jelenleginél jobb lehet, bátran érdeklődj. Szerelmeddel kisebb féltékenységi vita ütheti fel a fejét, de az őszinte szavak hamar elűzhetik. Szingli vagy? Valaki titkon sokat gondol rád ezen a héten. 

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.)

Két szék közt a pad alá eshetsz, ha halogatod a választást két dolog közt: ne odázd el, inkább hagyatkozz megérzéseidre és észérvekre. Ha kapcsolatban élsz, párod is segíthet neked határozni. Ha nincs párod, egy férfi, aki régen tetszett, ismét felkeltheti érdeklődésed. Kis utánajárással megtudhatod, szingli-e.

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.)

Új dolgot tanulhatsz a héten, és ez tovább fokozza tudásszomjad. Érdemes szétnézned, milyen tanfolyam-lehetőségek, online kurzusok vannak. Használd ki a nyitottságod, mert most könnyen tanulhatsz. Szíved választottjával egy közös nőismerős miatt lehet apróbb vitád. Ha nincs kapcsolatod, valaki sokat járhat a fejedben, és az is letisztul, mit érzel iránta.

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.)

Valakinek a segítségére szorulsz. Arról se feledkezz meg ugyanakkor, hogy megköszönd jelenlétét. Szerelmeddel izgalmas ötletetek támad, melynek megvalósítását akár máris elkezdhetitek. Az első lépés egy jó terv szövése, ám az elképzeléseket nem lesz könnyű közös nevezőre hozni. Szingliként új vizekre evezhetsz: eddigi jelölted egy új váltja fel.

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 21.)

Szerencse kíséri a heted, amit főleg a munkában tapasztalhatsz. Hajszál híján elkerülsz egy kellemetlenséget. Pároddal több időtök lehet egymásra, kapcsolatotokban fokozódik az intimitás. Ha nincs párod, most különösen érezheted a hiányát. Tarts ki, a szerelem már nagy léptekkel közelít feléd. Kis türelem, és el fog érkezni. 

NYILAS (XI. 22. - XII. 21.)

A napokban támadhat egy új ötleted a munkában, amit főnököd nagyon elismerhet. Dicsérete sok pozitív energiát adhat, és motivációd is növelheti. Kedvesed egy titkot bízhat rád a napokban. Őrizd meg, hogy bizalmát is megtarthasd. Ha egyedülálló vagy, egy társkereső oldalon lelhet rád a várva várt szerelem. Hosszabb kapcsolat reménye csillan fel. 

BAK (XII. 22. - I. 20.)

Kitartó próbálkozásod végre elhozhatja neked a várva várt sikert. Ez optimistává tehet egy másik elgondolásoddal kapcsolatban is. Ha párkapcsolatban élsz, most tisztázhattok egy korábbi félreértést. Kommunikációtok észrevehetően javul. Egyedülállóként egy barátnőd ajánlhat figyelmedbe egy pasit: adj egy esélyt a dolognak, ha egy kicsit is szimpatikus.

VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 19.)

A következő napokban gördülékenyen haladhatsz a munkával. Több szabadidőd marad, amiből most nemcsak másokra, de magadra is jut. Ha párkapcsolatban élsz, kellemes, romantikus program várhat rátok a héten. Egyedülálló vagy? Olyasvalaki tetszhet meg, aki egyébként nem az eseted. Kisugárzása, humora az, ami megfog. 

HALAK (II. 20. - III. 20.)

Valakinek nagy szüksége lehet optimizmusodra. Jó, ha felismered, milyen fontos neki a lelki támogatásod, jelenléted. Azért magadról se feledkezz el. Teremts időt a kikapcsolódásra, meríts energiát valamilyen sport- vagy kreatív tevékenységből. Szerelmi életedben egy rég várt pozitív fordulat ígérkezik számodra mind párban, mind egyedülállóként. 

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)