Jump to content

Nektek jó hetetek lesz

2020. 05. 13. 21:56

Ezeknek a csillagjegyeknek minden összejön ezen a héten. A bolygók, az érezhető változások most őket támogatják a leginkább. Te is a legszerencsésebbek közé tartozol? A horoszkópból megtudod.

Május második hetében meglehetősen sok és érezhető változásra kell számítani a horoszkóp szerint. Hétfőn a Merkúr, saját jelébe, az Ikrekbe lépett, s innentől felfokozza a kommunikációt. Szerdán a Mars a Halakban folytatja útját, s ezen a héten már négy bolygó végez hátráló, retrográd mozgást, amelyek a múltat idézik fel mindenkiben, s kissé összekuszálják a szálakat. A következő csillagjegyeknek ezek a változások ugyanakkor örömteli lehetőségeket is rejtenek.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint a legjobbakra számíthatsz az elkövetkező napokban. Érdemes kihasználnod a kedvező lehetőségeket.

A Bika csodásan érzi magát ezen a májusi héten

Kedves Bika! A Nap továbbra is a jegyedben jár, s támogat téged, hogy önmagadra találhass. Ne lepődj meg, ha ezen a héten jóval nyugtalanabbnak érzed magad, de ez inkább csak belső izgatottság lesz, hiszen érzed, hogy valami fontos változás kezdődik az életedben. Örömteli kihívásokra számíthatsz, ezért jobban is teszed, ha félresöpröd a félelmet, a kétségeket, s megnyitod a szívedet az új lehetőségeknek. Épp ideje megünnepelni magadat, megérdemled a jó érzéseket,a sikert, a boldogságot. Fedezd fel, mennyi különleges tulajdonság rejlik benned. Tedd meg a következő lépést!

A Bak valósággal megfiatalodik a héten

Kedves Bak! Ha bármilyen űrt érzel most a lelkedben, az életedben, épp ideje kitölteni a réseket. Főleg, ha most kicsit unalmasabbnak érzed az életedet. Rázd meg magad, frissülj fel! Szerencsére ezen a héten mi sem könnyebb és egyszerűbb, mint izgalmakat csempészni a mindennapokba. Tegyél valami szokatlant, amit talán még sosem próbáltál, vagy gyerekkorodban csináltál utoljára. Rajzolj, fess, gyurmázz csak úgy minden különösebb cél nélkül, vagy verset írhatsz, de az is szuper ötlet, ha a pároddal töltöd meghitten az idődet. A legfontosabb, hogy megéld a valódi örömöket. A kreativitás ott rejlik benned, csak talán eddig elnyomtad magadban…

A Halak tele lesz energiával a héten

Kedves Halak! A Mars bolygónak köszönhetően valósággal felpörög az életed és persze te magad is sokkal aktívabb, lelkesebb leszel. Szóval, ha eddig amolyan Csipkerózsika-álmot aludtál volna, ideje kipattanni az ágyból, s új célokat tűzni magad elé. Minden erőd, motivációd meglesz, hogy megvalósítsd a legtitkosabb vágyadat. Egyre szívesebben mozgatod meg a testedet, s egyre intenzívebb életet élhetsz, valósággal felébrednek benned az inspirációk. Lendületet kap az egész életed, szóval bármit is szeretnél megvalósítani, ideje a tettek mezejére lépni. Megjön a bátorságod a munkában, a párkapcsolatban, s valójában mindenben, amibe kezdesz…

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)