Jump to content

Ez vár ránk a héten

2020. 04. 06. 21:11

A következő napokban sok erőt adó dolognak örülhetünk.

Erőt és türelmet próbáló napok ezek, de ahogy a horoszkóp jósolja, mégis lehet sok-sok minden, apróbb és nagyobb örömök, amik mosolyt csalhatnak az emberek arcára.

Az otthon tartózkodás ellenére is, hála a technika vívmányainak, szerelmi események jöhetnek, de lehetnek olyanok is, akik számukra örömteli hírt kapnak.

KOS (III. 21. - IV. 20.)

Ha nem is a szíved csücske a négy fal közt tartózkodás, most sok remek ötleted támad szabadidőd eltöltésére. A húsvéti hangulatteremtés most kihívás lehet, de apropót adhat a kreatív munkákra is. Pároddal gördülékeny lehet a kommunikáció, egy régi ügyet lehet időtök alaposabban átbeszélni. Szingliként kis türelem, most még ki kell várnod, de közeleg a fordulat. 

BIKA (IV. 21. - V. 20.)

Tele lehetsz tervekkel a távoli jövőre nézvést. Most, a karantén idején adódik alkalmad rá, hogy alaposabban is átgondold, hogyan vihetnéd őket sikerre. Szíved választottjával a humor teszi könnyedebbé a heteteket, egyedülállóként pedig egy online társkeresőn jöhet szembe valaki, aki felkelti érdeklődésed: humorával foghat meg. 

IKREK (V. 21. - VI. 21.)

A munka, akár bejársz, akár nem, most gondolataid jó részét elfoglalhatja. Próbálj tudatosan is szünetet tartani, és egy-egy órát nem gondolni semmi ilyesmire. Gondold át, milyen kreatív elfoglaltság zökkenthet ki ebből. Szerelmed egy érdekes ötlettel állhat elő, de ha vannak ellenérveid, ne tartsd magadban. Ha nincs párod, réges-régi jelöltedre bukkanhatsz a neten. 

RÁK (VI. 22. - VII. 22.)

Felismerheted, hogy a közelgő húsvétra a négy fal közt is öröm lehet a készülődés, még a jelen helyzetben is. Kapcsolatodban fellángolhat a szerelem, talán épp amiatt, hogy ezekben a napokban kis távolságtartásra kényszerültök. Ha még várod a nagy Őt, akkor most színre léphet egy pasi, aki kitartó udvarlásba kezd: bár a neten keresztül ostromol, így is levehet a lábadról.

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.)

Tanácsra szorulhatsz, de talán szívesebben oldanád meg egyedül. Néha mégis érdemes meghallgatni valakit, aki már volt hasonló cipőben. Ragadj telefont bátran! Ha párban vagy, nosztalgikus hangulatban lehettek, sokat beszélgethettek közös emlékeitekről. Ha nincs párod, érdemes lehet letöltened egy ismerkedős mobilappot, és ott nézelődni: siker várhat! 

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.)

Sok minden foglalkoztathat, úgy a vírushelyzet, mint a belőle következő vonzatok. Igyekezz pozitív maradni! Ebben segíthet egy jó hír, amit hét közepén kaphatsz. Párodban remek támaszra lelhetsz, érdemes vele megosztanod gondolataid. Ha nincs párod, egyik barátnőd ismerősén akadhat meg a szemed a közösségi oldalon: bátran érdeklődj felőle! 

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.)

Mozgáshiány uralkodhat el rajtad. Ne feledd, nem kell ahhoz konditerem, sem szabad tér, hogy sportolj. A négy fal közt is van lehetőség tornázni, súlyzózni. Kedvesed egy mondatával egészen levehet a lábadról: érzelmeid fellángolhatnak irányában. Ha még várod a párod, egy pasi juthat eszedbe, akit korábban könnyelműen kikosaraztál: vajon mi lehet vele? Horoszkópos ékszer »

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 21.)

Felmerülhet benned a gondolat, hogy ha a jelenlegi helyzet véget ér, munkát válthatnál. Szerencse, hogy ez most történik, mert van elég időd rá, hogy alaposabban is meggondold a dolgot. Jó ötlet lehet? Ha mennél, milyen irányban? Vedd sorra a pro-kontra érveket! Párban egy régi titok kerülhet szóba, szingliként előző kapcsolatodról vonsz le fontos következtetést.

NYILAS (XI. 22. - XII. 21.)

Egy régebbi döntésedről most bizonyosodhat be, hogy milyen hatást vált ki. Ha jót, akkor örülj megfontoltságodnak, szerencsédnek. Ha nem jót, akkor se csüggedj, inkább szőj egy B tervet, vagy gondolkodj el, hogyan hozd rendbe. Pároddal a távoli jövőbeli terveitek kerülnek szóba, melyek sok szinkront mutatnak. Szingli vagy? Egy férfibarátod kezdhet jobban érdekelni. 

BAK (XII. 22. - I. 20.)

Jól haladhatsz otthoni teendőiddel, és ez nagyon elégedetté tehet. A közelgő húsvét, rendhagyósága ellenére is jókedvvel tölthet el. Szerelmed tanácsod kérheti egy kérdésben, amiben nem vagy járatos, de támogatásod is sokat jelenthet neki. Páratlanul kicsit bosszanthat a bezártság, de erre találták ki a netes ismerkedést! Hajrá, regisztrálj! 

VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 19.)

Olyan otthoni feladatokat is sikerül elvégezned, amiket akár hónapok óta halogattál. Gardróbrendezés, ablakpucolás vagy bármi egyéb is az, elégedetten tekinthetsz majd kezed munkájára. Szíved választottjával szinte szavak nélkül értitek most egymást, nagy lehet az összhang. Ha nincs párod, most letisztulhat benned, kire, mire is vágynál.

HALAK (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyi kérdések foglalkoztathatnak. Érdemes minél reálisabban végiggondolnod ezeket, hogy tényleg hatékony terveket szőhess. Az idegeskedést azonban kerüld, hiszen az nem old meg semmit, ráadásul egy jó ötleted is támadhat. Párban a humor segíthet ellazulni, ha pedig nincs párod, mosolyoddal foghatsz meg egy pasit egy internetes társkeresőn.

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)