Jump to content

Ilyen hétre számíts

2020. 02. 20. 21:28

Kedvezően folytatódik a február, főleg szerelmi szempontból.

Február második felébe lépve szinte már szomjazzuk a tavaszt, de még kicsit várat magára a madárcsicsergés és a jó idő.

Igaz, a nap már egyre többször elő-előbújhat, viszont nem csak ennek örülhetünk: ezen a héten a szerelem kerül fókuszba, sokak szíve lángolhat fel újra, vagy az eddiginél is jobban.

KOS (III. 21. - IV. 20.)

Nem kevés teendőd adódhat a héten a munkában, de hála energikusságodnak, semmi sem jelenthet gondot. Magánéletedről mindenesetre ne feledkezz meg! Egy közeli barátod számíthat rád valamiben. Párodnak is hiányozhatsz, tervezzetek hát valamit hétvégére! Szingliként valaki most szemelhet ki magának. 

BIKA (IV. 21. - V. 20.)

Pénzügyeiddel elégedett lehetsz. Sikerül egy olyan spórolási módszert kifejlesztened, ami valóban működik, így több maradhat a zsebedben. Ha párban vagy, egy nem túl távoli utazás kerülhet szóba a napokban, ami izgalmas tervezgetésbe torkollik. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. 

IKREK (V. 21. - VI. 21.)

Jó hírekkel indul a hét valami kapcsán, amiről talán már-már lemondhattál korábban. Most fordulhat a sors kereke, és a te malmodra hajtja a vizet. Szerelmeddel jól működhet a kommunikáció, még a legneccesebb kérdésekben is meglesz a közös nevező. Ha nincs párod, új arc kerül környezetedbe, aki megtetszhet. 

RÁK (VI. 22. - VII. 22.)

Fontos elintéznivalód akad. Igyekezz alaposan megtervezni a dolgot, mert egy szükséges dolgot elfelejthetsz, így nem jársz sikerrel. Szerelmeddel mélységes érzelmek szépíthetik meg a heted, szinte újra egymásba szerethettek. Ha egyedülálló vagy, egy barátod bemutat egy jóképű pasinak, akibe első látásra belezúghatsz. 

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy régi, bosszantó ügy végre tisztázódhat, amivel nagy kő esik le a szívedről. Nyugalmadnak hála, kreativitásod kivirágzik, és ötletet ötletre halmozhatsz a munkában. Kedvesed jó hírekkel állhat eléd, és ez egész hétre garantálhatja mosolygós kedved. Ha egyedülálló vagy, egy szórakozóhelyen megismerhetsz egy helyes pasit. 

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.)

Korábban egy bizonyos illetővel kapcsolatban fenntartásaid lehettek, de egy helyzetből adódóan pozitívan csalódhatsz benne. Szerelmeddel tervezgetős kedvetekben lehettek a héten. Szóba kerülhet a távolabbi jövő. Ha még várod a párod, egy régi hódolód tűnhet fel ismét a színen. 

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.)

Új ismerőst szerezhetsz, aki a karrieredben lehet segítségedre. Ez akkor is így lehet, ha egyelőre nem tervezel váltást. Szerelmedre féltékeny lehetsz a napokban. Valaki kifejezetten zavarhat, aki a környezetében mozog. Vigyázz, ne üldözd a párod légből kapott feltételezésekkel! Szingli vagy? Nézz fel egy társkeresőre, most érdemes! 

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 21.)

Érdemes odafigyelned az egészségedre, mert a kevés pihenés és a rendszertelen étkezés hosszú távon megárthat. Gondold újra a napirended! Szíved választottjával vitád lehet, de ez felszínre hozhat egy tisztázandó kérdést. Végre túljuttok azon is. Ha nincs párod, egy forgalmas helyen akadhat össze valakivel a tekinteted. 

NYILAS (XI. 22. - XII. 21.)

Természetbe vágyhatsz, jobban, mint eddig akármikor. Talán már a tavaszt várod? Ha így van, mozdulj ki, és légy egy kicsit a jó levegőn hétvégén! Egy szép park is szóba jöhet, ha kirándulás nem fér bele. Pároddal a nevetés és viccelődés jegyében telhet a hét. Ha nincs párod, humoroddal hódíthatsz a héten.

BAK (XII. 22. - I. 20.)

Választanod kell két dolog közt. A legjobb, ha pro-kontra listák helyett megkérdezel valakit, aki tapasztaltabb a témában. Szerelmeddel egyik nap kellemes kiruccanás várhat, emellett közös baráti programotok is lehet. Ha egyedülálló vagy, exeddel futhatsz össze: az érzéseid meglephetnek.

VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 19.)

A héten megszaporodhatnak teendőid a magánéletben. Valaki szívességet kérhet, és egy számodra fontos elintéznivaló is várhat a sorban. Készíts tervet, mikor és mit csinálsz. Pároddal mélyebb beszélgetés várhat, érzelmeiteket a szokásosnál is jobban fejezitek ki. Szingliként új esélyt kérhet egy korábban kikosarazott illető. Horoszkópos ékszer »

HALAK (II. 20. - III. 20.)

Sokat gondolkodhatsz rajta, hogy miként alakítsd kiadásaid. Támadhat is egy-egy ötleted, de ne feledd, a pénzügyek mindig alapos megfontolást igényelnek. Szíved választottjára valamiért más szemmel kezdhetsz nézni, érzelmeid erősödhetnek irányában. Ha nincs párod, izgalmas flörtbe bonyolódhatsz a hét közepén. Horoszkópos ékszer »

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)