Jump to content

Nekik nagyon jó hetük lesz

2020. 02. 04. 10:39

S nemcsak nagyon boldog hét vár ezekre a csillagjegyekre, de páratlan izgalmakra is számíthatnak. S hogy mi mindenben? A heti horoszkópból kiderülnek a részletek. Te is köztük vagy?

Február első hetében több esemény is zajlik az égen, ami változásokat jelez a csillagjegyek életében. Hétfőn a Merkúr a Halakban lépett, pénteken a Vénusz a Kosban folytatja égi útját, míg vasárnap a Vízöntő Nap és az Oroszlán Hold áll egymással szemben. Nem minden változás sejtet örömteli pillanatokat, de ezeknek a csillagjegyeknek mégsem lesz okuk panaszra ezen a héten, hiszek ők a változások legnagyobb nyertesei, míg a nehézségekből inkább kimaradnak. Számos izgalmas és igazán boldog pillanat vár rájuk.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint szuper nagyszerű hétre számíthatsz. Az esős, borús, szürke idő ellenére is…

A Kos rengeteg meghívást kap a héten

Kedves Kos! Ne lepődj meg, ha ezen a héten szinte folyamatosan cseng a telefonod, számtalan meghívást kapsz ugyanis izgalmasabbnál izgalmasabb társasági eseményekre. A Vénusz a jegyedbe lépve támogat téged, s egyre szebbnek, boldogabbnak is érezheted magad. Mindenképpen érdemes kihasználod a pozitív lehetőségeket. Ha kedved tartja érdemes, a megjelenésedet is megváltoztathatod most, új frizurát, sminket készíttethetsz, és néhány igazán vonzó holmit is vehetsz magadnak. Aztán csak győzd bezsebelni a bókokat, az elismerő pillantásokat. Most valóban te lehetsz a legragyogóbb csillagjegy.

A Mérleg romantikus hangulatba kerül a héten

Kedves Mérleg! Kétségtelenül az év egyik legnagyszerűbb időszakát éled a Vízöntő havában. Ragyogsz és igazán vidám a hangulatod. Ezen a héten pedig úgy érzed, varázsszőnyegen repülsz, olyan különleges események történnek veled. Nos, az élet igazán különleges partnert sodorhat az életedbe, aki azonnal levesz a lábadról. Már az első flörtöknél is érzed, ő más, mint a korábbiak. Persze, a randiajánlattal csak akkor kéne élned, ha független vagy, no meg persze ő is az. Ha minden klappol, igazán romantikus randevúban lehet részed. S Valentin-nap csak a jövő héten lesz… Szóval, ez még csak valami igazán bizsergető élmény kezdete…

A Vízöntőnek minden összejön a héten

Kedves Vízöntő! Ez a hét is a te időszakod, vagyis éld meg az örömteli pillanatokat, használd ki a különleges lehetőségeket. A Vízöntő havának legnagyobb nyertese kétségkívül te vagy. Mutasd meg a világnak, a környezetednek, hogy mi mindenre vagy képes. Hozd ki magadból a legtöbbet, mondd ki bátran, amit gondolsz. Legyél nyitott és őszinte, aztán csak figyeld, ahogy egyre közelebb kerülsz a legjobb lehetőségekhez. Sokan támogatnak most téged, fogadd el a segítséget. Az elmúlt évben nagyon sokat tanultál és fejlődtél, itt az ideje, hogy tovább lépj, és megvalósítsd a legmerészebb álmaidat.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)