Jump to content

Randitippek csillagjegy szerint

2020. 01. 27. 21:31

Nyáron szinte mindenki párra vágyik, és nagyon sokan párra is találnak. A könnyed nyári flörtök mellett természetesen hosszú és egész életre szóló szerelmek is szövődhetnek. A párra vágyó csillagjegyek ezeken a helyeken randiznának. Ugye nem hagyod ki a lehetőséget?

Itt van a nyár, ami egyúttal azt is jelenti: elő a kreatív randiötletekkel! Egy idő után meglehetősen egyhangúvá válhat, ha mindig ugyanazon a helyen találkoznak a szerelmesek, legyen szó egy vacsoráról, avagy egy moziról. Ha híján vagy az ötleteknek, vess egy pillantást a horoszkópra, s mindjárt kiderül, melyik helyszín illik legjobban hozzád és a párodhoz.

Kos: szórakoztató park

A Kos imádja a kalandot, egy vidámparki kalanddal teljesen le tudod venni a lábáról. Száguldás a hullámvasúton, avagy a vízi attrakciók kipróbálása, egyszóval izgalom, sebesség, adrenalin: minden adott, hogy emlékezetessé váljon a randevú.

Bika: bor- és sajtkóstoló

A Bika odavan az elsőosztályú dolgokért, így olyan találkahelyszín illik hozzá, ahol királyi kiszolgálásban részesülhet. Egy bor- és sajtkóstolás, esetleg klasszikus zenei élménnyel párosítva, kiváló alkalom, hogy elegánsan felöltözhessen, és persze elrabolhassa a szívedet.

Ikrek: zenei fesztivál

Az Ikrek imádja a pezsgést, ami érthető is, hiszen társasági lény. Nyáron pedig hol találhatsz rengeteg embert, ha nem a zenei fesztiválokon. Szerencse, hogy a kínálat bőséges, így nem marad más hátra, mint olyan eseményt kiválasztani, amelynek fellépőit te is szívesen meghallgatod.

Rák: piknik

A Rák érzelmes típus, olyan randevúra vágyik, ahol garantált a meghitt hangulat, s a társa szemébe mondhatja, milyen sokat jelent számára. A nyár kiváló alkalom, hogy a szabadban lehessen elkölteni a vacsorát, így némi finomsággal, és egy pléddel felszerelkezve irány az esti piknik a közeli parkban.

Oroszlán: ejtőzés a vízparton

Az Oroszlán naptárja mindig tele van, s nem meglepő, ha olykor a randinak sincs helye benne. Nem ártana egy teljes napot „kivennie”, amikor semmire sem kell gondolnia. Irány a legközelebbi strand vagy vízpart, ahol némi rágcsálnivalóval, hideg itallal és olvasnivalóval felszerelve közösen és nyugodtan élvezhetitek a nyári napsütést.

Szűz: főzőtanfolyam

A Szűz mindenben a tökéletességre törekszik, éppen ezért nem könnyű olyan programot találni, amivel maradéktalanul elégedett. Vidd el őt főzőtanfolyamra, ahol nem neked kell minden egyes részletet megszervezned. Csupán némi lelkesedés és nyitottság szükséges a részedről a randin, és máris levetted őt a lábáról.

Mérleg: tagság a könyvklubba

A Mérleg semmire sem vágyik jobban, mint egy mély, intellektuális beszélgetésre a párjával. Ha közösen beléptek egy könyvklubba, vagy kikölcsönöztök egy könyvet, amelyet közösen megvitathattok, sokat segít, hogy minél többet megtudjatok egymás gondolatairól, életszemléletéről.

Skorpió: salsa táncklub

A hosszú, forró nyári éjszakákon a Skorpió szenvedélyessége, érzékisége még inkább teret nyer. Találj egy salsa táncklubot a közelben, s irány a parkett. Imádni fogja, hogy együtt tanultok meg valami újat, ráadásul a salsa kiválóan illik a természetéhez.

Nyilas: túra a vadonban

A Nyilas imádja az utazást, s bár nincs lehetősége, hogy minden hétvégén elugorjatok valahova, érdemes körbenézni a környéken, hiszen felfedezésre váró csodák mindenhol vannak. Kirándulás a közeli természeti területre vagy új túraösvény végigsétálása a randin remek alkalom arra is, hogy beszélgessetek, s ezzel közelebb kerüljetek egymáshoz.

Bak: csodálni a csillagokat

A Bak élete a szervezettségről szól, ami a randiknál is tetten érhető. Ám nem árt néha kilépnie a komfortzónából és valami olyat csinálni, ami korántsem illik ebbe a kategóriába. Válassz olyan estét, amikor tiszta az ég, üljetek ki a szabadba, bámuljátok a csillagokat. Bár ő hajlamos a pesszimizmusra, egy ilyen varázslatos találka megerősíti a hitét, hogy az élet igenis gyönyörű.

Vízöntő: önkéntes munka

A Vízöntő odaadása nem ismer határt, ha olyan dolgokról van szó, amelyek fontosak számára. Egy jó ügy segítése pedig mindennél előrébb való. Vállaljatok önkéntes munkát, ami lehet az erdő vagy park megtisztítása a szeméttől, állatok gondozása vagy sportprogram szervezése a helyi fiataloknak. S máris felkeltetted a kíváncsiságát is.

Halak: jógázás a szabadban

A Halak odavan a misztikus és spirituálés dolgokért, így a szabadba szervezett jógaóra teljesen beleillik ebbe a képbe. A csakrák felébresztése, miközben magatokba szívjátok a nap sugarait… ideális időtöltés! A randi pedig folytatódhat a közeli kávézóban, ahol megvitathatjátok az érzelmi kötődéseteket.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)