Jump to content

Mi van a házassággal?

2020. 01. 27. 21:29
Ezek a csillagjegyek már a házasság gondolatától is remegnek. Na, nem mintha bátortalanok lennének, egyszerűen nekik az elköteleződésnek ez a formája nagyon riasztó. Nos, a párod is közéjük tartozik? És te? A horoszkópból kiderül...
 

Míg néhány csillagjegy szinte gondolkodás nélkül siet az oltár elé, ezek a jegyek a házasság gondolatára is pontosan ez ellenkező irányba rohannak el. Ők biztosan nem azok, akik fiatalkorban mondják ki a boldogító igent, sőt, nekik ez a forgatókönyv valódi rémálomnak tűnik. Persze, mindez nem jelenti, hogy sosem kötnek házasságot, de hogy erre inkább csak később kerül sor, és nagyon meggondolják, kivel terveznek esküvőt, az egészen bizonyos.

Az Oroszlán szereti a kényelmes párkapcsolatot, de a házasságtól megretten

Az Oroszlán valójában nagyon is jól érzi magát a párkapcsolatban, de a házasságkötést nagyon is meggondolja. Szerinte a boldogsághoz semmilyen papírra sincs szükség, és csak fölösleges procedúra az esküvő. Miért is ne lehetnek tökéletes a kapcsolat házasság nélkül is? Meggyőződése, hogy a házasságkötés pontosan azt a békét és harmóniát borítaná csak fel, amiben addig élt a párjával. A házasság egyet jelent az önfeláldozással, a folyamatos kompromisszumokkal, márpedig ő erre nem képes, nem is akarja. Ő egyszerűen csak élvezni szeretné az életet.

A Nyilas szerint a házasság nagyon komoly döntés

Nyilas nem veszi komolyan az életet. Laza, független és optimista szemléletétől távol áll a házasság intézménye, mert szerinte ahhoz nagyon komoly döntést kell hoznia. Szereti, ha azt teheti, amit akar, ha nincsenek vele szemben elvárások, ha bármikor lóghat a barátokkal. A házasság szerinte valódi csapda, amit nagyon messze el is kerül. Nem szereti a kötelezettségeket, a kötelességeket. Egy nap, valamikor, a számára tökéletes partnerrel kimondja a boldogító igent, de alapból a házasságot nagyon nehezen képzeli el.

A Vízöntő a legjobb barát és szerető, de a házasságtól menekül

Vízöntő kétségtelenül nagyszerű barát, figyelmes és odaadó szerető, de házastársként könnyen kudarcot vall. Mivel nagyon intelligens, pontosan tudja magáról, a házasság intézményét nem neki találták ki, ezért nem is tesz könnyelmű ígéreteket. Valójában egyedül is jól érzi magát, még az sem különösebben zavarja, ha hosszabb ideig él szingliként. Ő az egyik legfüggetlenebb, legönállóbb csillagjegy, az elvárásoktól, a kötöttségektől, és így a házasságtól is valósággal menekül. Persze, egyszer talán ő is kimondja a boldogító igent, de addig sok víz folyik le a Dunán…

 

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)