Jump to content

Lelki társak

2020. 01. 27. 21:29

Ikerlángod a valódi lélektársad. A lelki társakkal szemben belőle csupán egyetlen létezik. Épp ezért oly értékes, és épp ezért keresi őt annyira a lelked. Ezért is fontos, hogy felismerd őt, amikor végre találkoztok. Ezekből a jelekből tudhatod, ikerlángoddal hozott össze a sorsod.

Ha a lélektársadat,  az ikerlángodat keresed, nagy valószínűséggel minden apró rezdülésre figyelsz, amikor találkozol valakivel. Nézed, kialakult-e közöttetek erős vonzódás mindjárt az első pillanatban, s elönt-e a különleges érzés: végre megérkeztem. Az ikerláng más, mint a lelki társ: utóbbiból több is lehet, míg ikerlángból csupán egy. Lássuk mi a négy legfőbb jellegzetessége.

1. jel: Az ikerláng kapcsolat mágneses erejű: egyszerre vonz és taszít

Az ikerláng kapcsolat kialakulása teljesen váratlanul történik, olyan, mintha valami elkezdene vonzani a másik személy felé. Ezt előidézheti a szexuális vonzalom vagy egy furcsa érzés, miszerint már ősidők óta ismered őt. De az is lehet, hogy csak valami ellenállhatatlan érzés kerít a hatalmába, hogy megismerd a másikat. Előfordul az is, hogy ez a túlfűtött kapcsolat a feszélyezettség és a visszataszítás érzésével veszi kezdetét. A lényeg, hogy mindkét esetben mintha valami mágnes kerülne közétek. S abban is biztos lehetsz, ikerlángod esetében a közömbösség ismeretlen fogalom.

2. jel: Az ikerláng kapcsolat felébreszti a benned szunnyadó lehetőségeket

Akár ellenségként, akár szövetségesként tekintesz a másikra, azt veszed észre, hogy ikerlángod hatására olyan mély érzések kerítenek hatalmukba, mint korábban soha. Nem csupán arról van szó, hogy nagyra becsülöd a másik tulajdonságait, hanem pozitív jellemvonásai következtében a saját magadban rejlő lehetőségek is utat törnek maguknak, s tisztán látod, kivé is válhatnál. Ikerlángod a jövőd darabját nyújtja, s épp ez, ami miatt nem tudsz szabadulni tőle.

3. jel: Az ikerláng kapcsolatot az égiek inspirálják

A legtöbb párkapcsolatnál természetes, hogy a külsőségek nagyon sokat vetnek latba, így a külső megjelenés mellett az anyagi biztonság is fontos tényező lehet. Az ikerláng kapcsolatnál valójában fel sem merülnek a külsőségek, a hangsúly a spirituális fejlődésre kerül, s az úton közösen haladtok végig. Ne feledd, ikerlángoddal a harmónia, a béke, a közös út megtalálása a legfőbb feladat.

4. Az ikerláng kapcsolat széthullhat, ám újra és újra egymásra találtok

Ez a kapcsolat soha nem kerül „süllyesztőbe”, az idő múlásával új formákat ölthet. A kapcsolat ugyan széthullhat, mivel könnyen előfordulhat, hogy a találkozáskor valójában még nem állsz készen a közös fejlődésre. Ha konfliktusra kerül sor, az idő megmutatja, mi az igazán fontos a kapcsolatodban. Azt is jelnek foghatod fel, ha úgy érzed, hogy túlságosan fájdalmas a kapcsolatod folytatása, hiszen ez arra utalhat, milyen érzelmi terhet cipelsz magaddal. Akár elfutsz, akár nem, ikerlángoddal valójában nem szakíthatsz, csupán különváltok, hogy az újabb találkozás előtt külön-külön fejlődjetek még.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)