Jump to content

A drámás jegyek

2020. 01. 27. 21:29

Egy egészséges párkapcsolathoz hozzátartozhatnak időnként a viták, sőt a veszekedés is. Ez a négy csillagjegy azonban hajlamos lehet ott is konfliktust keresni, ahol oka sem lenne rá. Miért drámázzák túl kapcsolataikat? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Rák

 

A Rák uralkodó bolygója a Hold, amelynek energiája teszi őt hihetetlenül érzékennyé, és idézi elő nála a gyakori hangulatváltozásokat. A horoszkóp tanácsa szerint mindenkor érdemes lenne picit magába tekintenie, mielőtt párjára vetítené a szorongásokat, a félelmeket. Vajon tényleg van alapja a negatív érzéseknek, vagy inkább csak önmagát akarja meggyőzni azokról?

Az Oroszlán

 

Az Oroszlán valójában nagyon is szereti latin szappanoperaként megélni a kapcsolatait. Hangos és szenvedélyes, akár a boldogságát, akár a szomorúságát akarja a partnere tudtára hozni. A dráma ugyanakkor sokszor felesleges, ezért nem ártana minél több időt egyedül töltenie, hogy szemügyre vehesse valódi érzéseit. A baj inkább ott kezdődik, hogy ő nagyon nem szeret egyedül lenni.

A Skorpió

 

A Skorpiónak folyamatos izzásra van szüksége, ezért sokszor akkor is kavarja az állóvizet, amikor oka sem lenne rá. Mivel hajalmos lehet mindent és mindenkit kontrollálni, kézben tartani, a feszültségkeltést inkább csak a maga részéről viseli el. Amikor párja teszi ki őt a bizonytalanságnak, igencsak kétségbeesik.

A Nyilas

 

Az izgő-mozgó Nyilas egyik pillanatban még odáig van a párjáért, a másikban szinte ügyet sem vet rá – ettől tűnhet annyira dramatikusnak a párkapcsolata. Meg kell tanulnia egy helyben maradni, hiszen csak így lehet képes biztonságot nyújtani a szerelmének, ami elengedhetetlen feltétel egy működő és tartós párkapcsolathoz.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)