Jump to content

Heti horoszkóp

2019. 12. 08. 16:45

Pozitív hetet jósol a heti horoszkóp, főleg szerelmi téren.

Lassan december közepéhez érünk. Egyre közelegnek az ünnepek, így a legtöbben sok időt szánnak az előkészületekre. A szívügyek mindeközben most is utat törnek maguknak a mindennapok sűrűjében.

Sokak életébe érkezhet e téren pozitív fordulat. Szerelem első látásra, barátságból kibontakozó szerelem, de akár egy vonzó idegen is várható a napokban. A heti horoszkóp elárulja a részleteket, ahogy azt is, minek örülhet a Kos vasárnapig.

KOS ( III. 21 - IV. 20. )

Öröm érhet a héten, méghozzá egy számodra igen fontos vonatkozásban. Lehetséges, hogy a dolgot már szinte elengedted? A sors kereke most számodra kedvező fordulatot vehet. Szerelmeddel harmóniában telhet a hét egy apró félreértést leszámítva. Egyedülálló vagy? Régi párod, jelölted kérhet egy új esélyt tőled. 

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

Kiegyensúlyozott és nyugodt lehetsz a héten. Most mindent, ami eddig kérdést jelentett, sokkal tisztábban láthatsz, és esetleges problémáidra is jó eséllyel születhet megoldás a fejedben. Szíved szerelmével a jövőre vonatkozó fontos kérdést tisztázhattok. Ha szingli vagy, most akár a nagy ő is felbukkanhat. 

IKREK ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid remekül folyhatnak, ami az ünnepek előtt kifejezetten megnyugtató a számodra. Most sok jó ötleted támadhat, kit mivel lepj majd meg. Egy ajándékon azonban érdemes alaposabban is elgondolkodnod. Szerelmi életedben rég remélt pozitív esemény érkezhet el egyedül és párban is. 

RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )

Valaki, akire számítottál, nem tesz meg valamit, esetleg elfelejti. Ami ebből következik, az némiképpen megnehezíti a dolgod, de hamar feltalálod magad, és frappánsan megoldod a helyzetet. Pároddal több időtök juthat egymásra, amire most nagy szükségetek is van. Szingli vagy? Egy kis plusz énidőtől sugárzó leszel a pasik szemében. 

OROSZLÁN ( VII. 23 - VIII. 22. )

Könnyed és gondtalan heted lehet. Most bármi is történjék, nem veszed a lelkedre, sőt, egyre csak energikusabb és magabiztosabb leszel. Szíved választottjával oldódhat egy régebbi feszültség. Ha nincs párod, egy régi szerelmed bukkanhat fel a láthatáron, és váratlan érzéseket kelthet. 

SZŰZ ( VIII. 23 - IX. 22. )

A karácsonyi készülődésben nagyot ugorhatsz a héten. Sok mindent befejezel, amit szerettél volna elintézni, és ez elégedetté tehet. Kedveseddel egy, a közeljövőben esedékes utazásról eshet szó, és izgalmas készülődés veheti kezdetét. Ha nincs párod, egy férfiismerősöd részéről tapasztalhatsz egyelőre bizonytalan jeleket. 

MÉRLEG ( IX. 23 - X. 22. )

Túl sokáig morfondírozhatsz valamin, ami végül kicsúszhat a kezeid közül. A megfontoltság fontos, de inkább a belső hangra figyelj, mint más külső tényezőkre! Pároddal fellobban köztetek a szerelem lángja, és még szorosabbra fűződhet viszonyotok. Ha szingli vagy, első látásra tetszhet meg egy új ismerős. 

SKORPIÓ ( X. 23 - XI. 21. )

Szívességet kérhetnek tőled, de nem biztos, hogy tudod teljesíteni. Szólj az illetőnek idejében, ne hagyd őt pácban! Ha van kapcsolatod, egy fontos kérdésben lehet szükséges egyeztetnetek. Jól fog jönni a kompromisszumkészségetek. Ha egyedülálló vagy, az online ismerkedésnek érdemes adnod egy sanszot. 

NYILAS ( XI. 22 - XII. 21. )

Ráébredhetsz, hogy valamit elhibáztál. Ha beláttad, akkor ideje helyrehozni. Párkapcsolatodban romantikahegyekre számíthatsz. A téli vásár hangulatos programokra ad alkalmat. A kettesben töltött idő amúgy is rátok férhet. Szingliként az adventi forgatagban összeismerkedhetsz egy helyes pasival.

BAK ( XII. 22 - I. 20. )

Kissé szétszórt lehetsz, hiszen az ünnepek közeledtével megannyi tennivaló forog a fejedben. Ha jól átgondolod, mit és hogyan csinálj, akkor tisztábban láthatod napirended. Szerelmed kis féltékenységet mutathat egy férfi miatt, aki a környezetedben mozog. Ha nincs párod, titkon valaki azt tervezheti, randira hív. 

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

Közelgő karácsony ide vagy oda, nálad nem az ajándékvásárlás, hanem a szerelem kerül középpontba. Párban mélyebb beszélgetések várhatnak, melyek során nemcsak az érzelmek, de a távolibb jövő is szóba kerülhet. Ha egyedülálló vagy, most jöhet a fordulat: valakivel, akit újonnan ismersz meg, végre sínen lehet minden. 

HALAK ( II. 20 - III. 20. )

Sok mindent tervezhetsz a hétre, de sajnos nem mindenre jut idő. Érdemes reálisabban átgondolnod és priorizálni, mit mi után csinálj. Kedveseddel öröm lehet a közös ünnepvárás. Vidám, gyermeki bolondozással telhet a hetetek jelentős része. Szingli vagy? Egy férfit a humoroddal sikerülhet teljesen lebilincselni. 

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)