Jump to content

Nem túl diszkrét jegyek

2019. 08. 25. 18:36

Ezek a csillagjegyek bizony hajlamos olyasmit is kifecsegni a szerelemükről, amit nem biztos, hogy kellett volna. Persze sosem rosszindulatból teszik, ellenkezőleg: annyira büszkék a párjukra, hogy a barátoknak mindent elmesélnek róla. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Ha a Szex és New York című sorozatból kedvenc jeleneteid közé tartozott, amikor a négy barátnő egy jóízű reggeli vagy ebéd közepette beszéli ki a szerelmi életét, akkor jó eséllyel az Ikrek, a Kos, az Oroszlán vagy a Mérleg jegyében születtél. S bár mindenki szeret pletykálkodni, ez a négy csillagjegy előszeretettel tálal ki barátainak a párjáról, legyen szó egy fantasztikusan jól sikerült randiról vagy a hálószobai titkokról.

Íme a négy csillagjegy, nekik nem esik nehezükre megosztani barátaikkal az intim szerelmi történeteket sem.

1. Ikrek

Az Ikrek mindene a kommunikáció. Nyitott, spontán és képes a világot nagy adag csodálattal szemlélni. Az első randiknál igyekszik mindent megtudni a másikról, s ezeket az információkat izgatottan osztja meg a legközelebbi barátokkal, akikből általában igen sok van. Neki nagyon fontos, hogy mindenkivel tudassa a boldogságát.

2. Oroszlán

Az Oroszlán él-hal a csillogásért, a rivaldafényért. Így az első adandó alkalommal magához ragadja a figyelmet, s részletekbe menően tálal ki a többieknek az új szerelméről. Lévén szenvedélyes és színpadias típus, az érzelmeit igen nagy vehemenciával és gesztusokkal adja elő. A nagy bejelentések híve, az unalmas, mindennapos sztori nem az ő asztala.

3. Kos

Kosban ég a vágy, hogy azonnal megossza mindenkivel a gondolatait, s ez alól a szerelmi élete sem kivétel. Szenvedélyes csillagjegy, s amikor szerelmes, azt akarja, hogy boldogságát az egész világ megtudja. Párkapcsolatai a legtöbbször valóban izgalmasak, s semmit sem szeretne jobban, mint hogy a barátai is minden apró részletről értesülhessenek, és persze vele együtt örüljenek a boldogságának.

4. Mérleg

Uralkodó bolygója a Vénusz, így nem meglepő, hogy a Mérleg imád szerelmesnek lenni. Bár a romantikus kapcsolat nagyon fontos számára, de a barátait mégsem előzheti meg a „sorban”. Semmi sem jelentene számára nagyobb örömet, mint a legjobb barátokkal és a szerelmével együtt bulizni. Szenvedélyes és megnyerő stílusának köszönhetően akár hajnalig képes mesélni a párjáról, az érzelmeiről, a felhőtlen boldogságról.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)