Jump to content

Hó végi szerelem

2019. 06. 29. 12:13
Június utolsó napjai a szerelemről szólnak. A horoszkóp szerint ezúttal mindegy, hogy párban élsz, vagy keresed még a társadat, jobb alkalmat a szerelem megélésére most nem is találhatnál... Eltalálja Ámor nyila a szívedet?

Kos

Kos jegyűként érzed, szükséged van a változásra, de nem tudod pontosan, mit kellene változtatnod a szerelmi életedben. Lehet, eddig inkább csak magadra figyeltél, így talán a legjobb lenne, ha mostantól a párod élvezne elsőbbséget. Próbáld ki már ezen a hétvégén, párod boldogabb lesz, mint sejtenéd.

Bika

Bika jegyűként végre valódi harmóniában élsz a kedveseddel. A béke, az egyetértés talán sosem volt ennyire erős köztetek, mint ezen a hétvégén. Mindkettőtöknek feltűnik ez az összhang, éljétek meg most a valódi szerelmet. Megérdemlitek.

Ikrek

Ikrek jegyűként bosszant, mert a szerelmed túl egyszerűen fogalmaz? Lehet, őt meg épp a körmondatokkal, a bonyolult fogalmazással őrjíted meg. Ezen a hétvégén rendezhetitek a konfliktusokat, a félreértéseket, mert végül így lesz felejthetetlen ez a két nap.

Rák

Rák jegyűként nagyon szívesen segítesz bármiben a szerelmednek, csak azt nem veszed észre, hogy neki most inkább a nyugalomra lenne szüksége. Könnyen lehet, ő most egyedül szeretné megoldani a problémáit. Nem rád haragszik, nem veled van problémája, és épp ezért nem akar terhelni vele téged.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként hidd el, nemcsak a te kapcsolatodban vannak néha nehézségek, mélypontok. Valójában még természetesnek is mondható, ha picit hullámzik a kapcsolatotok. Talán most te ragaszkodsz jobban a párodhoz, ő pedig mintha távolodna kicsit tőled. Ez még nem jelenti, hogy ne szeretne nagyon is téged.

Szűz

Szűz jegyűként talán úgy érzed, a párod nagyon szeretne beszélgetni valamiről, de valahogy mégis képtelen megfogalmazni a mondandóját. Nem érdemes kérdőre vonni, sőt a kérdésekkel sem tudod kiszedni belőle, ami a szívét nyomja. Ha egyszerűen csak hagyod őt, előbb-utóbb úgyis megtalálja a megfelelő szavakat.

Mérleg

Mérleg jegyűként éppen egy félreértés hoz közelebb egymáshoz a szerelmeddel. Könnyen rájöhetsz, valójában csak a háttérben keverte valaki a szálakat fölöslegesen. Vedd észre, a kettőtök kapcsolatát senki és semmi nem kezdheti ki. Csak magadra és a szerelmedre figyelj, a pletykákat meg engedd el a füled mellett.

Skorpió

Skorpió jegyűként észre kell venned, már nagyon sokszor feltetted a párodnak ugyanazt a kérdést, de valahogy mégsem hiszed el a válaszát. Pedig ugyanarra a kérdésre csak ugyanazt a választ tudja adni. Engedd el a bizalmatlanságot, a kételkedést ezen a hétvégén. A szerelmed az igazságot mondja neked.

Nyilas

Nyilas jegyűként hihetetlen erő, energia és kreativitás lakozik benned, amit ezen a hétvégén is megmutathatsz. Akár randevút szervezel, akár hosszabb kapcsolatban élsz, most mindenképpen érdemes bevetned a szervezőkészségedet. Vedd a kezedbe a hétvége programjait. Jól sikerül a végén minden. 

Bak

Bak jegyűként akaratlanul is megbánthatod a szerelmedet. Ez a hétvége tökéletes a kiengesztelődésre, a félreértések elsimítására. Mindenképpen használd a csillagok támogatását, a párod fontosabb része az életednek, mint sejtenéd. Ne akkor vedd észre, amikor talán már késő…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a hétvége legfontosabb üzenete szerint a kommunikációs félreértéseket könnyen megoldhatod. Persze, csak akkor, ha elfogadod, hogy te is hibás vagy a kialakult helyzetért. Ha mindketten elnézést kértek egymástól, a szerelem ismét visszatér az életetekbe. Kezdd te…

Halak

Halak jegyűként vedd észre, amikor nem érzed igazán jól magadat a kapcsolatodban, az mindig annak a jele, hogy valami hibádzik az életedben. Most változtathatsz, ha akarsz. Megteheted persze, hogy sajnálod magadat továbbra is, de a kezedbe veheted az életedet, és megélheted a valódi boldogságot is.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)