Jump to content

A lustálkodó jegyek

2019. 06. 20. 16:44

Mind tudjuk, hogy milyen fontos az alvás a testi-lelki egészség megtartásában, de mi a helyzet a napközbeni szunyókálással? Az asztrológia szerint bizonyos csillagjegyek szülötteitől rendkívül távol áll az ilyesmi, mások azonban mindennap szakítanak időt egy kis szundizásra, ha lehet. A következő 4 csillagjegy szülöttei sosem mondanak nemet egy kis sziesztára.

1. Bika

Senki nem tud úgy sziesztázni, mint egy Bika. Ha alhat egy picit a napja közepén, akkor délután sokkal produktívabban és gyorsabban fog tudni dolgozni.

2. Nyilas

Mivel rengeteget utazik, napközbeni pihenéssel próbálja kiheverni az időeltolódásból adódó jet laget, így egészítve ki az éjszakai alvását.

3. Halak

A Halak érzelmi alvó: alszik, ha szomorú, ha boldog, ha unatkozik, ha ihletre van szüksége, vagy csak azért, mert éppen megteheti. A szunyókálástól mindig jobban érzi magát, főleg, ha házi kedvenceivel oszthatja meg pihenését.

4. Rák

A Rák specialitása a gondozói alvás: ha például pici babával van otthon, boldogan alszik, amikor a baba is, és abban reménykedik, hogy így be tudja hozni lemaradását az éjszakai alvásban, mert bizony sokszor későig ébren marad, és agyal az életén.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)