Jump to content

Rájuk mindig várni kell

2019. 06. 12. 17:05

Néhány csillagjegy már-már kínosan pontos és pedáns. Mások, velük ellentétben, folyton és mindenhonnan, mindennel elkésnek. Vajon te is az utóbbiak közé tartozol? Képtelen vagy az időt menedzselni? A horoszkópból kiderül.

Barátaid talán már úgy állnak hozzád, hogy eleve 15-20 perccel korábbi időpontot javasolnak, mert akkor a várható időben futsz be a találkozókra. Te is azok közé tartozol, akiknek rémálom a határidők betartása? A munkából is rendre elkésel? Nos, a horoszkóp szerint könnyen lehet, te is ezen csillagjegyek közé tartozol…

A Kos elkésik, mert túlvállalja magát

Kos jegyűként valójában neked minden jóérzésű ember megbocsátja, ha késel egy kicsit, hiszen szinte biztos, hogy a túlzsúfolt határidőnaplód áll a háttérben. Alapból is folyton kapkodsz, egyszerre több dolgot teszel, így a megbeszélt találkozók elé is bezsúfolsz még egy-két elintézni valót.

A Rák mindennapjait folyton átírja az élet

Rák jegyűként szinte biztos, hogy az alaposan megszervezett időbeosztásodat valaki, valami folyton átírja. Bármennyire is szeretnél időben eleget tenni a feladatoknak, a kéréseknek, egyszerűen képtelen vagy, mert a csillagok folyamatosan összeesküdnek ellened. Szóval a nagy rohanásban nálad is mindig közbejön valami…

Az Oroszlán elkésik, mert jobb dolga akad

Oroszlán jegyűként te biztosan nem tudsz ellenállni a saját igényeidnek, amelyeket minden más fölé, elé helyezel. Hiába van már csak öt perced a találkozóig, a leghosszabb sorba is beállsz, ha épp kávézni támad kedved. Vagy ellenállhatatlan vágyat érzel az akciós ruhákra.

A Nyilas nem bírja a határidőket

Nyilas jegyűként gyakran hangzik el a szádból a „meglátom, meg tudom-e oldani” mondat, hiszen te nagyon nem szereted, amikor időhöz vagy kötve. Számodra az a fontos, hogy elkészülj az adott feladattal – tart, ameddig tart. A korlátokat, az elvárásokat meg alapból sem szereted.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)