Jump to content

Hétvégi horoszkóp

2019. 04. 13. 11:58

Ezen a hétvégén mindketten – és mindenki más is – érzékenyebbek vagytok a szokásosnál. Az ezer éve szőnyeg alá söpört témákon könnyen kirobbanhat a veszekedés. Jó hír ugyanakkor, hogy az érzékenységetek miatt könnyebben ráéreztek arra is, ami aztán béküléshez vezet.

Kos

 

Kos jegyűként észre kell venned, hogy a szerelmed egyfajta gondolati sínen halad. Pontosabban mindig ugyanazon a gondolati sínen halad, így könnyen kiszámíthatod, melyik gondolatot melyik követi, melyik mondat után mi hangzik el, és melyik beszélgetés mikor hova lyukad ki.

Bika

 

Bika jegyűként talán túl nagy számodra a felelősség, amit a szerelmed a nyakadba tesz. Talán úgy érzed, egy személyben lettél felelős az kapcsolatodért. Most azt kellene tudatosítanod a szerelmedben, hogy mindketten egyformán alakítjátok a kapcsolatotokat. A nyitottságod és az ő nyitottsága is sokat segít a hétvégén.

Ikrek

 

Ikrek jegyűként a humor mindig átsegít a nehéz pillanatokon is. Nem arra biztatlak, hogy kinevesd a párodat, hanem hogy együtt nevessetek a problémák szemébe. Ha képesek vagytok együtt nevetni a kapcsolati nehézségekre, azok gyorsan feloldódnak a humor gyógyító oldatában. Viccekkel és öniróniával minden könnyebb a hétvégén.

Rák

 

Rák jegyűként úgy érzed, túl kevés időt töltötök egyedül, és egyre távolodtok egymástól. Ez most teljesen természetes folyamat az életetekben, és nem jelenti, hogy valóban el fogtok válni egymástól. Pusztán arról van szó, hogy mindketten a saját világotokba merültök el, és az önmegvalósításba teszitek az energiákat.

Oroszlán

 

Oroszlán jegyűként a szerelmed talán távol van tőled, vagy legalábbis te érzed, hogy eltávolodtatok egymástól. A hétvégén menj utána, beszélgess vele, de csak arról beszélj, hogy mennyire szereted őt, és milyen nagyszerű ember. Neki most ezt kell hallania, hogy megnyugodjon.

Szűz

 

Szűz jegyűként újra elő kell venned az optimizmusodat és az életbe vetett hitedet. Ha a szerelmedtől vagy valaki mástól várod, hogy visszaadja a hitedet, felesleges várnod. A hétvégén nemcsak a saját pozitív jövőképedet kell visszaszerezned, de te vagy az is, aki hitet és erőt adhatsz a párodnak is, hiszen erre neki is nagy szüksége van.

Mérleg

 

Mérleg jegyűként valaki szerelmi tanácsot kér tőled, de a tanácsoddal csak akkor segítesz, ha pártatlan maradsz. Könnyen lehet, valamilyen módon te magad is érintett vagy ebben a kapcsolatban. Talán mindkét fél a barátod, így nagyon fontos, hogy őrizd meg a pártatlanságodat, és azt mondd, amit szerinted a szeretet mondana ebben a helyzetben.

Skorpió

 

Skorpió jegyűként meg kell értened a párodat, és bele kell helyezkedned a helyzetébe, mert különben túl feszültté válnak a beszélgetéseitek a hétvégén. Most neked kell empatikusabbnak, nyitottabbnak lenned. Neked kell elfogadó, kíváncsi és szeretetteli attitűdöt felvenni ahhoz, hogy a kapcsolatotok ne sérüljön most és később sem.

Nyilas

 

Nyilas jegyűként ne kapkodd el a döntéseket! Mostanában zaklatottabb vagy, és a kapcsolatod is zaklatottabb. Ha pedig szingli vagy, a kapcsolat hiányát élheted meg zaklatottan. Húsvétkor már sokkal tisztábban látsz majd, és sokkal egyszerűbb lesz minden. Most csak szeretetből hozz döntést!

Bak

 

Bak jegyűként az élet megkeményített téged, ami a párkapcsolatodra is igaz. Pedig a szerelmi életednek most puhaságra, szeretetre, sok-sok megértésre és elfogadásra van szüksége. A hétvégén csak arról mesélj a szerelmednek, amit igazán szeretsz benne, és semmiképp sem arról, hogy milyennek kellene lennie.

Vízöntő

 

Vízöntő jegyűként kisebb nézeteltérésekre számíthatsz a hétvégén, de azt fogod látni, hogy körülöttetek mindenki sokkal boldogtalanabb és veszekedősebb, mint ti vagytok. Valójában csak apróságokon kapnátok össze – talán épp azokon, amik régen még tetszettek is nektek egymásban. Ilyen apróságokon teljesen fölösleges veszekednetek.

Halak

 

Halak jegyűként nem meglepő, ha úgy érzed, hogy mindenki elhagyott, és senki sem áll ki melletted. Fontos, hogy tudd, ez csak a te érzékelésed, a valóságban sokan támogatnak téged – igaz, talán nem azok, akiktől szeretnéd. Most tudatosítsd magadban, hogy nem vagy egyedül, és nem kell menekülnöd az egyedüllét elől sem.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)