Jump to content

Így tudod kiborítani a jegyeket

2019. 04. 05. 20:14

Három dolog, amit ki nem állhatnak a csillagjegyek. De vajon, mi az a három tulajdonság, amitől a leginkább irtóznak? Jó ha tudod, mit gyűlölnek a barátaid vagy a párod. A horoszkóp ebben is támogat téged.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Kos

  1. manipuláció
  2. kontrollmánia
  3. agresszív emberek, akik meg akarják őt változtatni.

Kos az első pillanatban menekülésre fogja a dolgot, ha azt érzékeli, bárki változtatni akar rajta bármit is. Akármilyen jól mennek is a dolgok a kapcsolatban, amint a manipuláció legkisebb jelét tapasztalja, valósággal olajra lelép.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Bika

  1. állandó panaszkodás
  2. helyzet dramatizálása
  3. hazugságok

Bika nem bírja, amikor a szemébe hazudnak. S azoktól is igyekszik távol tartania magát, akik folyamatosan panaszkodnak, illetve minden csip-csup apróságon felhúzzák magukat. A drámai jelenetektől egyszerűen kirázza a hideg, s az első ilyen esetnél veszi is a nyúlcipőt.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik az Ikrek

  1. ünneprontók
  2. pesszimizmus
  3. visszahúzó emberek

Az Ikrek viszolyog a búskomorságtól, a pesszimizmustól, ami érthető is. Ő az örök optimista, boldog és vidám párkapcsolatra törekszik a társával, aki természetesen legyen mentes mindenféle negatív kisugárzástól. Olyan párra vágyik, aki végigkíséri az úton, s nem vonja kétségbe az ötleteit.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Rák

  1. arrogancia
  2. önzőség
  3. kompromisszumképtelenség

A nagylelkű, másoknak örömmel segítő Rák nem bírja elviselni azokat az embereket, akik csak önmagukra gondolnak. Olyan társról álmodozik, akik számára fontosabb adni, mint csak kapni. Ha egoista személlyel hozza össze a sors, elhúzza a csíkot, amilyen gyorsan csak tudja.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik az Oroszlán

  1. folyamatos letargia
  2. önzőség
  3. arrogáns viselkedés

Az Oroszlán ki nem állhatja azokat, akik lelombozzák jókedvét, hiszen odavan a bulikért, s igyekszik minden helyzetben optimista maradni. Ha úgy látja, összetűzésekkel kell nap mint nap szembenéznie, igyekszik mielőbb kilépni a kapcsolatból. Olyan társra van szüksége, aki támogatja a törekvéseiben, s nem olyanra, aki elnyomja azokat.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Szűz

  1. nem megfelelő higiénia
  2. rossz szokások
  3. lustaság

A tiszta, rendezett környezet elengedhetetlen a Szűz számára, hiszen csak ilyen körülmények között képes alkotni. Éppen ezért olyan társra vágyik, aki hozzá hasonló preferenciával rendelkezik. Ha a levágott körömdarabokat az éjjeli szekrényen hagyod, netán hangosan és csámcsogva rágózol, jobb, ha nem is próbálkozol nála. Ugyanígy képtelen elviselni a tunyaságot, társra vágyik, nem pedig felnőtt gyerekre.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)