Jump to content

Horoszkóp hétvégére

2019. 03. 30. 14:23

A hétvégén megleled a szerelmi békét, amit talán már régóta kerestél. Talán néhány éve még hihetetlen lett volna ez a béke, de most mégis megérkezel a mély elfogadásba és abba a biztos tudatba, hogy minden szerelmi vihar valójában a szerelmi béke szigetére terelte életed hajóját.

Kos

 

Kos jegyűként el kellene fogadnod a szerelmed döntéseit akkor is, ha ezek a döntések nem épp azok, amiket te is döntenél. Valójában a szerelmednek nem kell pont olyannak lennie, mint amilyen te vagy. A különbözőségetek, az eltérő döntéseitek teszik izgalmassá, érdekessé a közös életeteket, és ebben rejlik az erőtök is.

Bika

 

Bika jegyűként legyél sokkal játékosabb, lazább és pajkosabb a hétvégén. Most valójában mindkettőtöknek az önfeledt játékosságra van szükségetek. Most arra van szükséged, hogy lazíts, és megengedd magatoknak, hogy felszabadultak és játékosak legyetek. Ez a játékosság visszahozza a szenvedélyt is az életetekbe.

Ikrek

 

Ikrek jegyűként a múlt árnyai kísértenek a hétvégén. Ezek az árnyak talán találkozások, talán gondolatok vagy emlékek. Fontos tudnod, ezek az árnyak nem jelentik azt, hogy rosszul döntöttél volna, vagy vissza kellene csinálnod egy döntésedet. Valójában csak annyit jelentenek, hogy érdemes szeretettel elfogadni, amit elhatároztál.

Rák

 

Rák jegyűként nem mindig vagy benne biztos, hogy amire vágysz, elérhető-e. A hétvégén mégis teljesen megnyugszol abban a tudatban, hogy nem vágysz semmi elérhetetlenre. Most biztos vagy benne, hogy minden szerelmi vágyad megvalósítható, még azok is, amelyek eddig sohasem valósultak meg, vagy elérhetetlennek tűntek.

Oroszlán

 

Oroszlán jegyűként abban a pillanatban, hogy felhagysz a harccal, amit a külső körülményekkel, az adottságaiddal, a lehetőségeiddel vívsz, az életed megváltozik. Abban a pillanatban, hogy már nem akarod irányítani, manipulálni a szerelmi életedet, az is meggyógyul. Fogadd kíváncsisággal mindazt, ami történik körülötted!

Szűz

 

Szűz jegyűként nem kell olyan komolyan venned a szerelmi életedet, mint ahogy teszed. A szerelmet nem lehet megtervezni, és főleg nem lehet szabályok közé szorítani. Hiszen épp a szabadság, a tervezetlenség, a játékosság a szerelem lényege. A hétvégén adj magadnak és a párodnak is lehetőséget, hogy kiszabaduljatok az elvárások börtönéből.

Mérleg

 

Mérleg jegyűként túl kéne lépned egy régi beszélgetésen. Túl kellene lépned azon a beszélgetésen, amely mély nyomot hagyott benned, és amelyre a másik fél talán már nem is emlékszik. Most válaszd a szeretetet és a megbocsátást. Válaszd, hogy mindkettőtöknek megbocsátasz a meggondolatlanul kimondott szavakért.

Skorpió

 

Skorpió jegyűként csodák történnek a szerelmi életedben, ha nyitott vagy a csodákra. Nem is kell túl nagy csodákra gondolnod. Elég, ha nyitott vagy a lehetőségre, hogy a dolgok megváltozzanak. Erre pedig igazán könnyen válsz nyitottá, hiszen épp azt veszed észre, látod meg, hogy milyen sok változás zajlik benned.

Nyilas

 

Nyilas jegyűként valaki szeretne megajándékozni a szerelmével, a szeretetével, a boldogsággal, de talán nem is olyan egyszerű elfogadnod ezt a remek ajándékot. A hétvégén a legnagyobb feladatod, hogy engedd el az ellenállásodat és azt a félelmedet, hogy te már nem élhetsz boldog és felszabadult szerelemben.

Bak

 

Bak jegyűként valójában semmi másra sem vágysz, mint az önfeledt nevetésre és sok-sok felszabadult, szerelmes pillanatra. A hétvégén az a legfontosabb kérdés, mennyire tudsz és mersz pajkos lenni. Ha párkapcsolatban élsz, flörtölj a pároddal, ha pedig szingli vagy, flörtölj azzal a titokzatos idegennel, akivel találkozol.

Vízöntő

 

Vízöntő jegyűként azt hiszed, hogy a jövő csak a múltat ismételheti. De ez butaság. A valóságban a jövő mindig lehet teljesen új, izgalmas, ha elengeded a múltat. Amíg a múltra figyelsz, addig valóban a múltat látod meg mindenben, ami a jelenben történik. De amikor elfordítod a fejedet a múltról, megláthatod a jövő csodáit.

Halak

 

Halak jegyűként a változás mindig pozitív, és mindig pozitív irányba terel téged. Ezt azért érdemes leszögeznünk, mert néha félsz a változásról, attól tartasz, ha elengedsz valakit, nem érkezik senki a helyébe. Valójában talán azért nem érkezett még senki, mert kapaszkodsz valakibe, akinek indulnia kellene már.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)