Jump to content

Napi kínai horoszkóp

2019. 03. 26. 16:59

Hiszel magadban? És hogyan állsz az önbizalommal? Ha időként elönt a bizonytalanság, ma még fontosabb, hogy erőt és energiát meríts a kínai horoszkóp bölcs gondolataiból.

A kínai horoszkóp bölcsességei akkor a leghatékonyabbak, ha minél többször gondolsz rájuk, és minél gyakrabban ismételgeted magadban a különleges erővel és energiával ható mondatokat, mantrákat. Ma még inkább érdemes, hiszen csodás pillanatokban lehet részed.

A Patkány

 

Minden gyermekem sikeres és boldog. Minden gyerekem egészséges önbizalommal bír. Pozitív példát mutatok a gyerekeimnek. Hiszek magamban, hiszek a sikeremben. Hiszek a gyerekeim boldogságában.

A Bivaly

 

Az egészség elárasztja testemet. Napról napra egyre jobban és jobban érzem magamat. Hiszek az egészségben, hiszek önmagamban. A legjobbat adom magamnak. Minden helyzetben az egészséget választom.

A Tigris

 

Önmagamért szeretnek. Hiszek magamban, hiszek a szeretet erejében. Tudom, hogy szerethető ember vagyok. Önmagamat adom, jót adok a többieknek. Szeretnek és elfogadnak, mert szerethető vagyok.

A Nyúl

 

Hagyom, hogy az univerzum szeretetet adjon nekem. Megnyitom magamat az egyetemes szeretetnek. Átjárja lelkemet a szeretet. Megérdemlem a szeretetet. Hiszek az univerzum szeretetében.

A Sárkány

 

Nyugalmam boldogságot szül. Nyugalmam másoknak is nyugalmat, békét hoz. Megbékéltem magammal. Békében, nyugalomban élek a környezetemmel. Hiszek a nyugalom, a béke, a szeretet erejében.

A Kígyó

 

Az életemet a harmónia vezérli. Harmóniában élek önmagammal, harmóniában élek a környezetemmel. Hiszek a harmóniában. Hiszek a boldog életben. Lelki békében élek. Hálás vagyok a harmóniáért.

A Ló

 

A hétköznapokat is áthatja a szeretet. Minden napomban szeretetre találok. Mindennap szeretettel töltöm meg a lelkemet. Szeretem és elfogadom magamat. Belőlem fakad a szeretet, a mindennapok harmóniája.

A Kecske

 

Egészségem egyre jobb. Minden nappal és mindenhogyan egyre jobban és jobban érzem magamat. Törődöm magammal. Törődöm az egészségemmel. A legjobbat érdemlem, a legjobbat adom magamnak.

A Majom

 

Megérdemlem a bőséget. Megnyitom magamat a bőség energiájának. Be tudom fogadni a bőséget. Nekem is bőven jár a pénz, a szeretet, a harmónia. Hiszek az univerzum bölcsességében. Hiszek önmagamban.

A Kakas

 

Hiszek magamban. Tudom, hogy értékes ember vagyok. Ismerem magamat, ismerem a képességeimet. Bízom magamban. Erős az önbizalmam. Bármit elérhetek és megvalósíthatok, amikor hiszek magamban.

A Kutya

 

A munkámban megtalálom önmagamat. Szeretem a munkámat. Kiteljesedem a munkában. Mindennap szerethető feladatokat végzek. Önmagam vagyok a munkámban. Örömmel végzem a rám bízott feladatokat.

A Disznó

 

Pénzügyeim harmonikusak. Egyensúlyban van a pénzem. Mindig van elég pénzem. Megvan nálam az adok-kapok egyensúlya. Szívesen fogadom a pénzt, szívesen adom ki a pénzt. Áramlik hozzám a pénzenergia.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)