Jump to content

Hétvégi szerelmi horoszkóp

2019. 01. 26. 09:37

Ezen a hétvégén a szeretetre, a szerelemre figyelj. Légy tudatos, hiszen az ellenkezőjére is könnyen felfigyelhetsz. Már pedig a gyűlölet, a félelem, az elkülönülés, a harc a lélek betegségéhez vezet. Figyelj a szerelemre, gyógyítsd szeretettel a lelkedet.

Kos

 

Van benned egy olyan félelem, hogy kifutsz az időből. Van benned egy olyan félelem, hogy nincs időd arra, hogy boldog legyél. De ez óriási butaság. Még rengeteg időd van, hogy megtaláld a boldogságot, amelyre igazán vágysz.

Bika

 

Érdemes átgondolnod egy korábbi ígéretedet, amelyet a szerelmednek tettél. Ezt az ígéretedet talán nem tudod betartani, vagy legalábbis nem tudtad valóra váltani a mai napig. Ez azonban nem jelenti, hogy végül ne valósulhatna meg ez az ígéret.

Ikrek

 

Szánj időt a szeretteidre a hétvégén, és szánj időt a szerelmedre is. Ráadásul külön-külön tölts időt velük. Tölts időt a gyerekekkel, tölts időt a szüleiddel, és tölts külön időt a szerelmeddel is. Mindenkire szánj időt, aki igazán fontos az életedben.

Rák

 

Túl sokat foglalkozol azzal, hogy mit éreznek mások, miközben a valódi kérdés épp az lenne, mit érzel te magad. Az most a legfontosabb kérdés, hogy mit érzel mások jelenlétében, hiszen ebből pontosan tudod, milyen hatással vannak az életedre.

Oroszlán

 

Boldog vagy, amikor valaki elmondja neked mindazt, amit eddig nem tudtál a szerelemről. Boldog vagy, hogy valódi szerelmi tanácsadóra bukkantál. Most érdemes körülnézned a szerelmi önsegítő könyvek piacán is, és elolvasnod, mások mit tesznek hasonló helyzetben, mint amiben épp vagy.

Szűz

 

Nem kell bonyolultan magyaráznod a dolgokat a szerelmednek. Sőt! Most onnan tudhatod, ki az, akivel érdemes fejlesztened a kapcsolatodat, hogy ő már fél mondatokból is megért téged. Ha döntened kell, dönts amellett, aki megérti a mondandódat.

Mérleg

 

Óvatosan kellene bánnod a szerelmi tanácsokkal a hétvégén. Ami a te életedben működik, nem biztos, hogy másoknak is segít. Nem biztos, hogy mindenki tudja követni azt a képzeletbeli szerelmi térképet, amelyet a saját útmutatódnak tekintesz.

Skorpió

 

Az érzelmeidet nem szabad elnyomnod. Sőt! Az érzelmeid nagyon fontos információt szolgáltatnak neked arról, hogy hol tartasz az életedben. Az érzelmeid megmutatják, merre érdemes tovább menned a boldogság és az öröm felé tartó utadon.

Nyilas

 

A beszélgetésekben őszintén kellene elmondanod, ami örömet okoz neked. Különösen igaz ez azokra a beszélgetésekre, amelyeket a szerelmeddel folytatsz. Minél őszintébb vagy a hétvégén, annál hamarabb oldódnak meg a nehézségek.

Bak

 

A szerelmed most nem biztos abban, hogy megbízhat-e benned, és nem biztos a saját érzéseiben sem. Vedd észre az összefüggést! A bizonytalansága belülről fakad, és csak abban tudod segíteni őt, hogy túllépjen ezen a bizonytalan fázison, és megtalálja a belső erőközpontját.

Vízöntő

 

Elég sokáig vártál a változásra ahhoz, hogy tudd, a változás nem történik meg magától. Most érdemes tudatosan a szerelmi életed javítását a középpontba helyezned, és érdemes tudatosan lépéseket tenned a vágyott változásért.

Halak

 

Az érzelmeid iránytűként szolgálnak számodra. Az érzelmeid mindig pontosan megmutatják neked, hogy mi az, amit tenned kell. A hétvégén figyelj, hogy csak olyasmit csinálj, ami örömöt és békét kölcsönöz neked.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)