Jump to content

A jegyek legjobb tulajdonságai

2019. 01. 26. 20:40

Hiszed vagy sem, csillagjegyed nagyon sok mindent elárul rólad. Például azokat a tulajdonságokat is, amelyekkel a leginkább vonzod a többieket. Melyek a legszerethetőbb jellemvonásaid? Vess egy pillantást a horoszkópodra, s lehet, hogy a válaszon magad is meglepődsz.

Kos: rámenős személyiség, aki nem ismer lehetetlent

 

Kos uralkodó bolygója a Mars, amely mindenben érezteti hatását: árad belőle az erő, az önbizalom, de a velem ne kekeckedj attitűd is. Hihetetlen kitartás jellemzi, a céljai elérésében megállíthatatlan, s ez a meg tudom csinálni mottó inspirálja, magával ragadja a barátait, a szeretteit is.

Bika: türelem és a földi javak iránti vágy

 

Öröm a környezetében lenni: a föld jegyű Bika őszinte, megbízható, s mindig kész arra, hogy az élet örömeit élvezze. Ez lehet egy különleges vacsora a legkedvesebb barát társaságában, de akár egy forró fürdő vagy a kedvenc tévésorozat legújabb részének a megtekintése. Természetesen vele együtt, a közös program részeként.

Ikrek: eszes és szellemes

Mulatságos és intellektuális: az Ikrek természeténél fogva kiváló beszélgetőpartner és bámulatos történetmesélő. Nem létezik olyan, amit ő ne tudna megcsinálni, a környezete csak bámulja kaméleonszerű jellemét. Ne feledjük, az Ikrek kétarcú jegy, két különböző személyiségtípus között mozog könnyedén, amire még csak nem is figyelmezteti a környezetét.

Rák: kivételes memória és empatikus készség

 

Rák vitathatatlanul a legempatikusabb és a legérzékenyebb csillagjegy. Nosztalgikus és hihetetlenül fogékony mindenre, úgy tűnik, mintha hatodik érzékkel lenne megáldva. Gondoskodó és figyelmes természetének nincs párja, ám nem szerencsés megbántani sem őt, sem a szeretteit. Megbocsátja ugyan a sérelmeket, de soha nem felejti el.

Oroszlán: személyes varázs és jókedv

 

Kétségtelenül ő az osztály bohóca, a partik nélkülözhetetlen alakja… Hiába, az Oroszlán arra született, hogy jókedvre derítse környezetét: művészies, karizmatikus, élettel teli, a humora pedig egyedi. Bármerre is jár, körülötte mindig bulihangulat uralkodik. Egyszerűen jó a környezetében lenni.

Szűz: higgadt és mindenkor figyel a részletekre

 

Legyen szó a legbonyolultabb munkáról, a Szűz számára a világ legegyszerűbb feladatáról van szó. Ő az, aki minden körülmények között képes megőrizni a hidegvérét, nyugodt, fegyelmezett típus. Föld jegyről lévén szó, a precizitás számára kulcskérdés: vagy jól végzi el dolgát, vagy sehogy. A részletekre bámulatos módon figyel.

Mérleg: ellenállhatatlan báj és diplomáciai érzék

 

Mérleg csillagjegy szülötte Afrodité gyermeke, aki, hasonlóan a Bikához, egyszerűen elbűvölő. Kíváncsi, jó társalgó, s mielőtt döntene, minden oldalról kész górcső alá venni a dolgot. Tapintatos, kiegyensúlyozott, nem mellesleg rendkívül vonzó, ezért légy felkészülve, jóval előbb a bűvkörébe kerülsz, mint sejtenéd.

Skorpió: egyedi vonzerő és spiritualitás

 

Az elképesztő vonzerő és az izzó aura mellett a Skorpió számos erősséget tud felvonultatni. Uralkodó bolygója, a Plútó képessé teszi őt arra, hogy akár egyetlen pillantásával a frászt hozza bárkire. Egyszersmind lenyűgöző az a képessége is, hogy szemvillanás alatt képes bárkin átlátni, mintha csak röntgenszemei lennének.

Nyilas: életfelfogás és ragályos optimizmus

 

Nyilas optimizmusa mindenkit pillanatok alatt megfertőz. Hasonlóan testvérjegyéhez, az Oroszlánhoz, ő is igazán vibráló személyiség, akiből árad az életerő. Gyakorlatias és intelligens, a csillagjegyek bölcsénekszámít. Imádja a kalandokat, a kihívást, ezért gondolj rá, amikor kalandtúrára vállalkozol, vagy kipróbálnád az ejtőernyőzést.

Bak: sikeresség és életbölcsesség

 

Hasonlóan a Koshoz, a Bak szeme előtt is mindenkor a siker lebeg, előbbi lobbanékony természetét kivéve. Bölcs és eltökélt, ambíciója semmihez sem hasonlítható. Döntéseit a befektetés mozgatja, napirendje szigorú, mintha egész életében a saját személyi edzője lenne. Nála valójában szó sem lehet szabadnapról. Hihetetlenül céltudatos és becsvágyó.

Vízöntő: emberiesség és egyedi gondolkodásmód

 

Vízöntő teljesen más szinten áll mind mentálisan, mind intellektuálisan, mint a többi csillagjegy. Emberiessége és a globális problémákhoz való hozzáállása példa nélküli. Ha azt mondjuk, eredeti, az valójában szerény kifejezés. Különleges, szokatlan gondolkodásmódja kiváló beszélgetőpartnerré teszi őt, s bármit is mond, az mindig titokzatos és nagyon érdekes.

Halak: bámulatos képzelőerő és fantázia

 

Halak a csillagjegyek valódi művésze. Olyan, mintha álomvilágban élne, ugyanakkor látnoki képességű is. Sokkal okosabb, mint amilyennek látszik. Ne tévesszen meg senkit furcsa, zavarodott természete, ilyenkor csupán a mások általa nem látható, természetfeletti világba látogat el.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)