Jump to content

Mit tartogat neked a mai nap?

2019. 01. 25. 09:45

Pénteken keresed az egyszerűsítés lehetőségét. Ma a szimpla megoldások oldják meg a bonyolult helyzeteket. A legfontosabb, hogy most észrevedd, te bonyolítod túl a helyzeteket. Te vagy, aki csak nagy kanyarokkal tudod elképzelni a célod elérését.

Kos

Ma valaki sárdobálós veszekedésbe próbál belekeverni. Természetesen neked az a legjobb, ha teljes egészében kimaradsz a vitákból. Ez azonban csak úgy lehetséges, ha nem állsz egyik oldalra sem, és ha nem mondasz senkinek semmit erről a témáról. Máskülönben könnyedén belekeveredsz.

Bika

A rend és a rendszerezés segítenek, hogy pénteken sokkal eredményesebb legyél a szokásosnál is. Ma csak szépen sorban érdemes haladnod. Olyan sorban, ahogy az események jönnek. Pénteken szedd sorba a teendőidet, és ütemezd be a jövő hónapodat is. Minél szervezettebb vagy, annál sikeresebb leszel ma.

Ikrek

Lassú léptekkel haladsz a célod felé pénteken. Ma megtehetsz egy újabb lépést azon az úton, amelyen néhány hónapja elindultál. Néha megfeledkezel erről a célról, és erről az útról, de ma ismét eszedbe jut, mi az a lépés, amelyet könnyedén meg tudsz tenni, és amelyre pont most kínálkozik jó alkalom.

Rák

Féltékenyen figyeled a kedvesedet pénteken. Úgy tűnik, ő most sokkal jobban érzi magát nálad, és úgy tűnik, te ma kimaradsz a buliból. Ne felejtsd el, gyakran épp az tart távol a bulitól, hogy kívülállónak érzed magad. A szerelmed szívesen segít, hogy ez az érzés elmúljon belőled.

Oroszlán

Vedd észre, nem támadnak azok, akikről elsőre gondolnád, hogy beléd kötöttek. Valójában csak annyi történt, hogy az események nem az ő elképzeléseik szerint alakultak, és azt hiszik, ezért te vagy a felelős. Hidd el, ha nyugalommal reagálsz, feloldja ezt a helyzetet is.

Szűz

Néha csak azért kérsz elnézést, mert unod a vitát, és azt gondolod, így minden egyszerűbb lesz. Ezek a diplomatikus elnézést kérések azonban ma csak még jobban megbonyolítják a helyzetet, hiszen mindenki érezni fogja, ezek bizony nem szívből jönnek, és emiatt nem is lesznek hatásosak.

Mérleg

Fontos, hogy értsd, az emberek ma nem azért kérdeznek tőled, mert kíváncsiak a válaszra. Az emberek ma azért kérdeznek, hogy beszélgethessenek veled. Ennek megfelelően még a nagyon buta kérdésekre is érdemes mosolyogva és kedvesen válaszolnod, hiszen ma nem az a lényeg, amit mondasz, hanem, ahogyan mondod.

Skorpió

A legfontosabb, hogy ma csak olyasmit tegyél, amivel teljes mértékben egyetértesz. Pénteken az ökölszabály, hogy csak olyasmit tegyél, ami miatt béke lesz a lelkedben, és amivel másoknak is a béke ajándékát adhatod. Ma nem az a feladatod, hogy széthúzást szíts, hanem hogy az egységet terjeszd.

Nyilas

Izgalommal tekintesz a hétvégére, hiszen pontosan tudod, milyen találkozások várnak rád. Pénteken egész nap táplál energiával, hogy hamarosan remek emberek társaságában leszel, és jól érzed majd magadat. Akár már ma elkezdheted kitalálni, kivel milyen témát és eseményt beszélsz át.

Bak

A legfontosabb kérdés, hogyan tudsz feloldani egy korábbi ígéretet, amelyet már nem szeretnél megtartani, és amely már csak viszi az erődet ahelyett, hogy örömet hozna az életedbe. Ma az a legegyszerűbb, ha ezt őszintén bevallod magadnak és minden érintettnek, hogy kiléphess ebből az ígéretből.

Vízöntő

Rengeteg szeretet van körülötted, és rengeteg segítség vesz körül. Ideje elkezdened észrevenni ezt a szeretetet, és ideje beengedned az életedbe is. Ma gyakorold a szeretetteli elfogadást és azt, hogy beengeded az életedbe azt a sok szeretetet, amit kapsz.

Halak

Úgy érzed, valaki megbántott, és meglepő módon azt hiszed, neked kell bocsánatot kérned ezért. De ha belegondolsz, könnyen rájöhetsz, nem is neked kell kiengesztelned őt, neked csak meg kell bocsátanod neki. De az nem a te dolgod, hogy visszaédesgesd magad a szívébe, vagy szívességeket tegyél.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)