Jump to content

Mit gondol a bak?

2019. 01. 24. 16:36

A Bak kívülről hűvös, visszafogott csillagjegy. Ennek ellenére a véleményét ő sem rejti véka alá, csak kicsit alaposabban meggondolja, mit ejt ki a száján. Hogyan vélekedik a többi csillagjegyről? Kivel jön ki, és ki azok, akikkel nagyon nem? A különleges horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Bak (december 22. – január 19.)

 

Bak csillagjegy talán a legszigorúbb csillagjegy. Rendkívül elszánt és céltudatos, okos és határozott, ugyanakkor akaratos és büszke. Zárkózott, visszafogott, hűvös és időnként meglehetősen pesszimista típus. Nem könnyű a bizalmába férkőzni, de akinek sikerül, életre szóló barátra, társra talál benne. Megbízható, szavahihető, hűséges és nagyon kitartó csillagjegy. Példamutató, ő sosem adja fel az álmait. Az is igaz, nem kap ingyen semmit, a sikerért keményen meg kell küzdenie. Aztán, amikor nagyon sok lemondás árán végre elnyeri méltó jutalmát, igazán már nem is igazán örül neki. Nem tud veszíteni, ő mindent megtesz a győzelemért. Milyennek látja a Bak a többieket? Nos, ő sem rejti véka alá a véleményét

Ezt gondolja a Bak a Kosról

 

Nos, a Bak szerint a Kos egyszerűen érthetetlen. Mit csinál az életével? Két végén égeti a gyertyát? A tüzes és lelkes Kos energiáit a visszafogott Bak gyorsan lehűti. Valójában folyamatosan versenyeznek egymással, mivel egyikőjük sem tud veszíteni, ez egy véget nem érő macska–egér harcnak tűnik.

Ez a Bak véleménye a Bikáról

 

A Bak szerint a Bikakedvelem őt, nagyon jó fej, sok mindenről hasonlóan gondolkodunk. Csak annyira lusta, sokkal aktívabbnak kéne lennie, ha formában akar maradni. A két föld jegyű csillagjegy kifejezetten jól megérti egymást, hiszen számos hasonló vonásuk van. Jó barátok és talán még társak is lehetnek.

Ez a Bak véleménye az Ikrekről

 

A Bak szerint az Ikrek folyamatosan beszél! Légyszi, légyszi csak egy kicsit maradj már csendben! Nagyon eltérő habitus a két csillagjegy. Az Ikrek túlzottan izgága a Bak szerint, míg az Ikrek nehézkesnek, fafejűnek látja a Bakot. Nem valószínű, hogy életre szóló barátság alakulna közöttük.

Így vélekedik a Bak a Rákról

 

A Bak szerint a Rák túlzottan is érzelgős. Viszont mindent megtesz értem. Igazából kedvelem őt. A két szembemálló csillagjegy annyira különbözik egymástól, hogy szinte kiegészítik a másikat. Akár jól ki is jöhetnek egymással, hiszen mindketten nagyon családcentrikusak, ápolják a hagyományokat, kitartóak, hűségesek. 

Ezt gondolja a Bak az Oroszlánról

 

A Bak szerint az Oroszlán legalább annyit beszél, mint az Ikrek. Őt is le kéne időnként csavarni… Az Oroszlán imádja a nagy társaságot, a figyelmet, amikor párja a tenyerén hordozza őt. A Bak jóval visszafogottabb, tőle cuki szavakat, dicséreteket aligha várhat. Ők is versenyeznek egymással, amiből nem sok jó alakul a végén.

Ez a Bak véleménye a Szűzről

 

A Bak szerint a Szűz az egyetlen csillagjegy, akiben meg meg lehet bízni. A Szűz és a Bak remek párost alkotnak. Hasonlóan gondolkodnak a világról, szorgalmasak, precízek, talpraesettek, a munkájuknak élnek, nem mellesleg hagyják élni a másikat.

Ezt gondolja a Bak Mérlegről

 

A Bak így vélekedik a Mérlegrőlhááát, inkább nem mondok semmit. A Bak nem érti, a Mérleg miért gondolkodik és dilemmázik olyan hosszasan egy-egy döntésen. Vonzódhatnak egymáshoz, hiszen mindkét csillagjegy szereti és tiszteli a szépséget, de aztán valahogy mégsem találják a közös hangot. 

Így nyilatkozik a Bak a Skorpióról

 

A Bak szerint a Skorpió nagyon titokzatos. És izgalmas. Nagyon tetszik nekem. Mindkét csillagjegy szereti a kihívásokat, mindent megtesznek a céljaik megvalósításáért. Hűségesek, kitartók, bizalmat is szavaznak a másiknak. Megtalálják a közös hangot barátként és a párkapcsolatban is.

Ezt gondolja a Bak Nyilasról

 

Így vélekedik a Bak a Nyilasrólnem mondhatok rá semmilyen sértő megjegyzést. De valahogy mégis totális a zűrzavar körülötte. A Bak visszafogottsága kihívást jelent a Nyilasnak. Később meg épp a tulajdonsága idegesíti a legjobban. A Bak számára a Nyilas túlzottan is szabadelvű és független típus.

Ez a Bak véleménye a Vízöntőről

 

A Bak egyetlen kérdést fogalmaz meg a Vízöntővel kapcsolatosan: hogy ki? Annak ellenére, hogy mindkét csillagjegy uralkodó bolygója a Szaturnusz, vagyis akadnak közös tulajdonságaik, ők ketten a párkapcsolatban mégsem találják a közös hangot. A munkában inspirálhatják egymást, bár a viták meglehetősen gyakoriak közöttük. 

Íme a Bak véleménye a Halakról

 

A Bak véleménye a Halakrólszerintem én vagyok az egyetlen, akinek feltűnik, ő mennyire kétarcú. A Halak megfoghatatlannak tűnik a Bak számára, pedig alapvetően szót is érthetnének egymással. Kettőjük kapcsolatában nagyon is működőképes lehet, ha adnak időt egymásnak a mélyebb ismerkedéshez. 

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)