Jump to content

A legjobb jegyek, ha férfit keresel

2019. 01. 24. 16:38

Nehéz megmondani, mitől lesz valakiből ideális társ. Az azonban biztos, hogy ezek a csillagjegyek természetesebben élik meg a párkapcsolatokat, szórakoztatóak, színesebb egyéniségek, mint a többiek. Nos, köztük van a párod? És te?

A Rák pasi

 

A Rák férfi romantikus jelleme, hatalmas szíve és végtelen empatikussága miatt került a lista élére. Ő képes az önzetlen, feltétel nélküli szeretetre. Nem fél az elköteleződéstől, sőt kifejezetten igényli a közelséget, az intimitást. Az ő vállán bátran lehet sírni, miközben abban is segít, hogy párja megvalósíthassa önmagát.

Az Ikrek pasi

 

Az Ikrek férfi nem csupán azért főnyeremény, mert meghallgat, hanem mert képes kifejezni a saját érzelmeit is. Hallgat az érzéseire és nyíltan kommunikálja is azokat, így vele nem kell gondolatolvasót játszani. Az őszinteség, a tisztelet és a bizalom a legfontosabb értékek a számára.

Az Oroszlán pasi

 

Az Oroszlán férfiban az a csodálatos, hogy őszintén hiszi: adni jobb, mint kapni. Romantikus és nagyvonalú, tőle igazán mesés meglepetésekre lehet számítani. Egyszerre tökéletes barát és szerető, és senkit ne tévesszen meg, hogy társaságban vágyik a figyelemre – ettől függetlenül minden porcikájában nagyon hűséges típus.

A Nyilas pasi

 

A Nyilas férfit nehéz betörni, de akinek sikerül, egész életre elkötelezett társat talál maga mellé. Ha szerelmes, az a legjobbat hozza ki belőle. Vele szórakozás minden perc, párja rengeteg nevetésre és izgalomra számíthat mellette. A féltékenységet és a korlátokat ugyanakkor rosszul tűri, ezért érdemes nem hárpiaként viselkedni vele!

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)