Jump to content

Így fog telni szenteste

2018. 12. 24. 14:50
Legyen végre világosság – kívánod gyakran, de elfelejted, a fény csak belőled áradhat szét. Ma egész nap válaszd a szeretetet, a fényt, a békét. Itt az ideje, hogy szeretettel vedd körül azokat, akiket eddig nem tudtál szeretettel fogadni.
 

Kos

A legszebb öröm, amikor látod, hogy mások mennyire örülnek az ajándékodnak. Legyünk őszinték, az a típus vagy, aki elvárja, hogy mindenki rajongjon a tőled kapott ajándékokért. Ezt pedig minden rokonod, barátod és üzletfeled tudja. Épp ezért mindenki gondoskodik is róla, hogy meglásd az örömüket.

Bika

Van választási lehetőséged. Akarhatod, hogy minden legyen tökéletes, és persze dönthetsz úgy is, hogy inkább a szeretetet választod. Tudom, néha nem egyszerű a szeretetet választani, de ma érdemes lemondanod a tökéletességről. A karácsony a szeretet időszaka, nem pedig a tökéletességé.

Ikrek

Kicsit túlvállaltad magad az elmúlt napokban – és az egész évben is –, ezért most meglehetősen fáradt és feszült vagy. Nyugalom. Végül minden jól alakul. Már ma érdemes tudatosítanod, hogy a közösen töltött idő a legfontosabb ajándék mindenkinek. Az már lényegtelen, hogy mi kerül, vagy nem kerül ma este a fa alá.

Rák

Nagyon szeretnél még az utolsó pillanatban is segíteni valakinek. Bármennyire is szereted őt, most el kellene engedned a kezét, és a családodra, a veled ünneplőkre kéne összpontosítanod. Ha pedig egyedül töltöd a szentestét, tekintsd ezt a napot a nyugalom, az önszeretet napjának!

Oroszlán

Mit adsz magadnak karácsonyra? Nem a tárgyakra gondolok, és különben is, azokat már megadtad. Milyen ígéretet adsz magadnak? Mit ígérsz meg 2019-re? Azt, hogy most már tényleg szeretettel veszed körül magad? Azt, hogy most már tényleg figyelsz a belső hangodra? Vagy egyszerűen csak megvalósítod egy álmodat?

Szűz

Érdemes lenne mindenkinek rögtönöznöd valami őszinte, szívmelengető beszédet az ajándékok mellé. Na jó, nem kell nagy beszédre gondolnod. Csak néhány őszinte gondolatra arról, hogy mit szeretsz benne a legjobban. Az őszinte szereteted kimondása lesz a számukra a legfontosabb ajándék. Hidd el.

Mérleg

Szívesen töltöd álmodozással a mai napot, amiben az sem akadályoz meg különösebben, hogy közben azért neked is jár a kezed, fát díszítesz, sütsz, főzöl, ajándékot csomagolsz. A mostani álmaid sokkal könnyebben válnak valóra, ezért igazán megéri álmodoznod egész nap.

Skorpió

Megtalálod a módját, hogy a felügyeleted alatt tartsd a gyerekeket egész nap. Az lenne a legjobb, ha ma te lennél, aki eltereli a figyelmüket, aki teljesen más programokra viszi őket, és aki a Jézuska ügyes segítőjeként intézi a dolgokat. Nagy mókamester vagy hétfőn, amit a gyerekek is nagyon értékelnek.

Nyilas

Tudod, mi lenne a legjobb tevékenység december 24-én? Az, ha ma te lennél, aki a családi készülődést koordinálja. Rengeteg jó ötleted van, hogy mit és hogyan kellene csinálni. Még akkor is, ha különösebben nincs karácsonyi hangulatod. Ne felejtesd el, valójában akkor hozod magad hangulatba, amikor csak akarod.

Bak

Ideje lazítanod egy kicsit! És talán ideje az apró füllentéseknek is. Azoknak a füllentéseknek, amelyekre akkor van szükség, amikor valójában nem is tetszik az ajándék. Hidd el, nem kell senkinek sem elmagyaráznod, mire vágytál volna, egyszerűen csak tegyél úgy, mintha örülnél!

Vízöntő

Az sem baj, ha minden évben máshogy alakul a karácsony. Ezt most érdemes tudatosítanod a családtagjaidban. Vagy legalábbis elmondani, hogy mindig azt és úgy teszik, ami és ahogy a legjobb nekik. Fontos, hogy ma minden gyerek és felnőtt jól érezze magát, ezt ne felejtsd el!

Halak

Az élet ajándékai a legváratlanabb helyzetekben találnak rád. Talán nem ma kapod meg a Jézuskától a legfontosabb karácsonyi ajándékodat, de az is lehet, már előbb megkaptad. Az is lehet, csak néhány nap múlva érkezik meg hozzád. Legyél benne biztos, hogy most nagy ajándékot kapsz.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)