Jump to content

Lottóhoroszkóp

2018. 10. 18. 00:12

Te is lottózol? Vannak kedvenc, állandó lottószámaid? A horoszkópból inspirációt, ötletet kaphatsz, és máris nyerhetsz. Nos, megjátszod a lottón a csillagjegyednél szereplő számokat?

A Kos

 

Kos jegyűként nagyon szeretsz játszani és nyerni, ami alól természetesen a lottó sem kivétel. Szerencsenapod a kedd, ezért ezen a napon érdemes kitöltened és feladnod a lottószelvényeket. Figyelmesen és megfontoltan töltöd ki a lottót. Szívesen használod a születési időpontod számait vagy éppen a neved betűszámait. Született vezető vagy, ezért az 1-es mindenképpen szerepel a megjátszott számok között, ahogyan a 11, a 21, a 31, a 41 és így tovább. Mindig változtatsz, azokat a számokat nem játszod meg együtt újra, melyekkel nem nyertél.

A Bika

 

Bika jegyűként természetesen te is nagyon szeretnél nyerni, viszont nem adsz igazán sok esélyt magadnak. Ha ki is töltöd időnként a lottószelvényeket, csak a lehető legkevesebbet kockáztatsz. Te nagyon is ragaszkodsz a megszokásokhoz, a jól bevált módszerekhez, következetesen ugyanazokat a számokat játszod meg. Szerinted a 13 nem hoz szerencsét, a 25 esélyében annál inkább hiszel. Szinte biztosan szerepel a számaid között a házszámod, a születésnapok vagy éppenséggel az adott hét száma.

Az Ikrek

Ikrek jegyűként a lottó és mindenféle szerencsejáték számodra esély az izgalomra. Számaidat változtatod, például szívesen játszod meg a szupermarketes blokkon szereplő számokat. Összeadod, osztod, szorzod, kivonod azokat. A 2-es számhoz ugyanakkor nagyon hűséges vagy, talán ez az egyetlen állandó számod, amit különböző variációkban szívesen használsz. Ragaszkodsz az elképzeléshez, amely szerint páratlan években a szerencse is inkább elpártol tőled. Ez az év páros… Jövőre pedig akár változtathatnál ezen a hozzáállásodon.

A Rák

 

Rák jegyűként nem igazán hiszel a lottóban, és azt sem gondolod, hogy ezzel nyerhetsz majd komolyabb összeget. Ennek ellenére szívesen álmodozol, hogy mire is költenéd, ha egyszer valóban nagyon sok millió ütné a markodat. Ha mégis esélyt adsz Fortunának, biztosan a családod születésnapjait játszod meg a lottón. A fontos utazások dátuma vagy a megtett út hossza is megmozgatja a fantáziádat. Például ha 214 kilométert utaztál a kedveseddel, a lottószámok között ott lesz a 2-es és a 14-es is.

Az Oroszlán

 

Oroszlán jegyűként te nagyon is szerencsés csillagjegynek mondhatodmagadat. És akkor miért nem nyersz a lottón? Amikor kitöltöd a szelvényt, arra mindig a saját születésnapodat, a jogosítványod számát, a ruhaméretedet, a magasságodat stb. játszod meg. Szerencseszámod a 3, a 33, a 7, a 35. A 13-at nem tartod ugyan szerencsétlen számnak, de csak akkor játszod meg, ha köze van hozzád. Tehetnél egy próbát, hogy esélyt adj például a szerelmed számainak is.

A Szűz

 

Szűz jegyűként nem igazán hiszel a szerencsében, mármint ami a lottót illeti, ennek ellenére esélyt adsz Fortunának. Igaz, viszonylag ritkán, csak alkalmanként teszed, de akkor nagyon szisztematikusan, logikusan és átgondoltad töltöd ki a szelvényt. Te inkább a legritkább számoknak adsz esélyt, gondolván, a statisztika szerint előbb-utóbb azokat is kihúzzák. A 4-es szám erejében bízol, és szívesen meg is játszod ezt a számot a variációival együtt. 

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)