Jump to content

Introvertált csillagjegyek

2018. 08. 15. 23:21

Introvertáltnak lenni a mai, kitárulkozásra buzdító világban nem egyszerű. Ezek a csillagjegyek éppen ezért nagyon nincsenek könnyű helyzetben, hiszen ők nem azok a kitárulkozós, nyitott típusok. Ők azok, akik jól elvannak magukban is, érzéseket pedig pláne nem mutatnak kifelé. Nem könnyű őket a csigaházból kicsalogatni. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Vízöntő

 

Vízöntő a legzárkózottabb az összes csillagjegy közül, legalábbis ami az érzelmek és a gondolatok őszinte kifejezését illeti. A Vízöntő férfiakpedig különösen introvertáltak, ők nagyon kevés emberrel képesek igazán őszintén beszélgetni, ahogyan segítséget is csak elvétve kérnek. Sokszor még a párjuk előtt sem nyílnak meg.

A Halak 

Halak a kifejezetten zárkózott csillagjegyek között a kreatív típust testesíti meg. A többiektől nagyon sok inspirációt, ötletet merít, ami persze kifejezetten boldoggá teszi őt, a gondolatait ugyanakkor ő sem osztja meg egykönnyen. Ha mégis megteszi, nagyon megválogatja kivel és pontosan miről is beszélget. 

A Skorpió

 

Skorpió imádja a titkokat, főleg a sajátjait. Szeret misztikusnak látszani, ezért az esetek többségében megtartja magának a véleményét és a titkait. Nagyon gyanakvó csillagjegy, ami csak újabb nyomos érv, hogy magába zárkózzon, sokszor még a szerettei előtt is.

A Bika

 

A makacsságáról ismert Bika nehezen küzd meg az erőteljes érzelmekkel. Mivel fél a környezete reakciójától, gyakran még a gőzt sem meri kiereszteni, ezért inkább tudatosan próbálja az érzelmeket kezelni. Magában tartja, visszafogja azokat, hűvösnek próbál látszani. Vagyis ő is a végletekig introvertált típus.

A Szűz

 

Szűz jegyben született nő különösen zárkózott típus. Sőt, szinte olyan nehéz feltörni őt, mint a diót! Hosszú idő kell neki, mire felenged, és megbízik valakiben. Amíg nem érzi a bizalmat, hajlamos a gyanakvásra, visszahúzódó, és szinte semmit sem oszt meg magáról vagy az érzéseiről a többieknek.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)