Jump to content

A legbölcsebb jegyek

2018. 07. 31. 10:44

Azt, hogy valakiben öreg lélek lakozik, leginkább onnan lehet tudni, hogy hihetetlen nyugalom árad belőle, páratlan bölcsességgel szemléli a világ dolgait, és a tekintete is megmagyarázhatatlanul kedves. Vajon csillagjegyed szerint téged is ilyennek látnak a körülötted élők? Benned is számtalan előző élet tapasztalatával született öreg lélek rejlik? A horoszkópból kiderül.

Az öreg lélekkel rendelkező csillagjegyek számtalan előző élet tapasztalatával a hátuk mögött születtek ismét a Földre. Egyik legfőbb feladatuk támogatni azokat, akik nem találják a helyüket az életben, a boldogsághoz, a boldoguláshoz útmutatásra, tanácsokra van szükségük. Az alábbi csillagjegyek bölcsek, okosak, öreg lelkük nagyon sokat előző életet tapasztalt.

Az Oroszlánból nem alszik ki a szenvedély

 

Az Oroszlánból sosem alszik ki a szenvedély lángja, egész életében ég a tettvágytól, vezetésre született és fontos számára, hogy szoros kapcsolatban álljon a többiekkel. Egészen biztos, hogy a lelke ezeréves bölcsességgel rendelkezik, számtalan előző élet tapasztalatával a háta mögött pontosan tudja, mit várhat a mostani lehetőségekről. Karizmatikus személyiség, igazi guru-alkat, aki óriási hatást gyakorol a többiekre. Nem véletlenül követik őt olyan sokan, és fogadják meg elsőrangú tanácsait.

A Szűz csillagjegyet mély bölcsesség jellemzi

Szűz lelke csupa titok, amit sokan szeretnének megfejteni. Egyszerre bölcs és gyermeki, aki igazán közel kerül hozzá, csak neki tárja fel a lelkét, csak ő tudhatja, mennyire mély bölcsesség lakozik benne. Tanácsaira érdemes odafigyelni, mert igazán sajátos és hasznos meglátásai vannak. Céltudatos, nagyon alapos, ő sosem riad vissza a kemény munkától, ezért is tudja jól, mi fán terem a siker és a boldogság. Öreg lélekként inkább a csendes magányt választja, mint a hangos vagy tömött társaságokat.

Az Ikrek lelkében örök gyermek marad

Az Ikrek a rá annyira jellemző játékosságot, könnyedséget, a gyermeki érdeklődést és kíváncsiságot a világ dolgai iránt valójában csak arra használja, hogy leleplezze különleges belső tudását a külvilág előtt. Ő kicsit olyan, mint aki most ment nyugdíjba, és a kemény munkával töltött évek után másra sem szeretne koncentrálni, csakis arra, hogy élvezze az életet és új dolgokat fedezzen fel. Bármilyen érett és kiforrott is a személyisége, lelkében örök gyermek marad. Érdemes tanulni tőle.

A Bak gyermekként is nagyon bölcs

Bak sokszor már gyerekként is túlszárnyalja a felnőtteket bölcsességével, okos meglátásaival, ami az egyik legnagyobb bizonyítéka, hogy nem először tesz látogatást ezen a bolygón. Ő nemcsak határozott, nagyon céltudatos és gyakorlatias típus, de erős a felelősségérzete és nagyon segítőkész is. Nagy hibát követnek el, akik koravénnek titulálják őt, hiszen elsőrangú gondolatai és tanácsai mindenki számára alkalmazhatóak. Érdemes odafigyelni a javaslataira, mert ha valaki ismeri és látja a megoldáshoz vezető utat, az biztosan ő lesz.

(Forrás: nlcafe.hu/ezo, Illusztráció: Thinkstock)