Jump to content

Heti horoszkóp

2018. 06. 11. 20:49

Sok szépet hoz ez a napsütéses júniusi hét.

A ragyogó, napsütéses nyártól elvarázsolva sok szív dobbanhat a szokásosnál nagyobbat ezen a héten: a szerelemben a szingliknek és a pároknak is pozitív dolgokat jósol a hét.

KOS ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden valaki segítségedre szorul, ami némiképp hátráltat a haladásban. Ne aggódj, mert tudod tartani a tempót, ha okosan szervezel. Párod egy titkot bízhat rád, ami fokozza a köztetek lévő bizalmat. Ha nincs párod, a jelöltedről új információ jut a tudomásodra. 

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

Számodra a hét a szerelemről szólhat. Pároddal közelebb kerültök egymáshoz egy közösen megoldandó kérdés miatt. Ennek egyszerűsége újabb bizonyosságot ad. Ha nincs párod, most fordul a kocka: végre felbukkan az életedben a férfi, akit vártál.

IKREK ( V. 21 - VI. 21. )

Főnököd rácsodálkozik egy remek ötletedre a héten. Ne tartsd hát magadban, ha felmerül benned valami. Ha van párod, egy kisebb félreértés kerekedik, de nevetésbe fullad a dolog. Ha nincs párod, egy véletlen helyzet hoz emlékezetes ismerkedést.

RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )

Anyagi helyzetedben várható nagymértékű javulás a közeljövőben. Egyrészt egy spórolási ötletnek köszönhetően, jó eséllyel pénzhez jutsz. Szerelmi életedben minden tiszta és világos, ami kiegyensúlyozottá tesz téged érzelmileg.

OROSZLÁN ( VII. 23 - VIII. 22. )

Valaki a közeli rokonságodból nagyszerű gondolattal rukkol elő. Bár elsőre lehetnek fenntartásaid, végül kiderülhet, hogy valóban jó irányba vitt a dolog. Annak természetétől függően alaposan mérlegelj! Szerelmi életed meglepetést ígér a napokban.

SZŰZ ( VIII. 23 - IX. 22. )

Kisebb bonyodalom támad munkahelyeden, de szerencsére hamar megoldásra lel. A stresszt, ha kissé megviselne, sporttal remekül levezetheted. Párod egy megnyilvánulása hatására szinte újra beleszeretsz. Szingliként az online ismerkedés ígéretes.

MÉRLEG ( IX. 23 - X. 22. )

Jó hírt kapsz már hét elején, ami lendületet ad a további napokra. Anyagi vonatkozásban kapsz egy kéretlen, de megfontolandó tanácsot. Ha párban vagy, a szexualitás most perzselő lehet köztetek. Ha nincs párod, új hódolót szerzel: szexi kisugárzásod mágnesként hat.

SKORPIÓ ( X. 23 - XI. 21. )

Valaki szerelmi tanácsért fordul hozzád, ami megtisztelő számodra. Az illetővel a kapcsolatod ezáltal, legyen bár rokon vagy barát, szorosabbra fűződik. Ha párban vagy, közösen invitálnak titeket egy eseményre. Nincs párod? Izgalmas flört vár a héten egy jóképű, humoros férfival.

NYILAS ( XI. 22 - XII. 21. )

Munkahelyeden brillírozol, ezért főnököd dicséretben részesíthet. Kollégáid szemében akkor maradsz szimpatikus, ha ezt szerényen kezeled. Ha nincs párod, egy barátnős este hoz új ismeretséget, amiből bármi lehet. Ha van párod, harmonikus hetetek lesz, sok humorral.

BAK ( XII. 22 - I. 20. )

Új barátot szerzel, ha egy újonnan bemutatott valakivel nyitott és kedves leszel. Nagy érték, így aztán kár lenne elszalasztani! Ha párban vagy, egy közös utazás tervezgetése ad izgalmas témát. Szingliként egyik barátnőd ismerőse tetszik meg. Ne titkold el, barátnőd segíthet!

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

Most jó szemed lehet a szép dolgokhoz, ezért a ruhatárfrissítést, lakáscsinosítást most kezdd el! Ha valaki ebben kéri a tipped, akkor a legjobb emberhez fordul. Szerelmi életedben egyedül és párban is mindent kereknek érzel. Kiegyensúlyozott lehetsz.

HALAK ( II. 20 - III. 20. )

Egy régi döntésed hatása most érződik meg. Ha jó volt, akkor örülhetsz, de, ha nem, akkor se csüggedj: idővel meglátod, hogy miért lesz épp így jó végül. Pároddal incselkedős, viccelődős hetetek lesz, ami visszahozza a kezdeti tüzet. Nincs párod? régi szerelmed bukkanhat fel.

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)