Jump to content

Mire vágyik a férfi? Mit szeret a Kos, Bika az Ikrek és a Rák egy nőben?

2018. 03. 21. 14:59

Párválasztásnál mindenkinél más és más szempont dominál, vajon az egyes csillagjegyek férfitagjai, mit néznek meg először egy nőn?

Mit szeret a kos férfi?

A kos férfinak a belső értékeken túlmenően a külső igenis fontos, ennek hangot is ad, ezt a csillagjegyet megbabonázzák a nőies idomok és formák, a kos férfit könnyedén elvarázsolja egy formás női test, egy kerekded alkat. Ha ilyen nőt lát nem tud parancsolni a szemének, és ha a helyzet adott azonnal megpróbálja elcsábítani.

Miért van oda a bika?

A bika férfi odáig van a női nemért, azonban a formás női csípő azonnal leveszi a lábáról. A bikák szeretik a nőies nőket, azokat, akik tudatában vannak nőiességüknek, és szeretnek ezzel élni a hódításuk során. A bika férfi érzékinek és csábítónak látja azokat a nőket, akik tudatában vannak és hangsúlyozzák is nőiességüket. 

Mit néz meg először az ikrek egy nőn?

Az ikrek férfi gyengéje a női száj. A száj az, amit először megtekint egy nőn, ha párt választ magának. Ez lehet akár dús, akár vékonyabb, formás vagy kevésbé formás az ikrek férfi szinte azonnal beleszeret. Amivel leveheted a lábáról, az, hogyha mosolyogsz is mellé. Egy tökéletes mosoly egy ragyogó fogsor garantáltan leveszi az ikreket a lábukról.

Mit szeret a rák?

A rák férfi gyengéje a formás női láb. Képes órákig ülni és bámulni a nőket, a női lábakat, természetesen, csak az egészséges keretek között. Egy formás vádli, egy szép, ápolt lábfej lángra lobbantja a jegy szülöttét. A hatást fokozhatod, ha egy feltűnő magas sarkú cipőt viselsz a randitokon.

 

(Forrás: 12csillagjegy.co.hu l kép: pixabay.com)