Jump to content

10 tény a bikákról...

2018. 03. 01. 11:57

"Csak lépj tovább és ne törődj azzal, amit mások gondolnak. Tedd azt, amit tenned kell, önmagadért." (Johnny Depp)

1. A legmakacsabb csillagjegy.

2. A bikák megbízható és intelligens személyiségek. Szeretik a megszokott dolgokat, azokat melyek jól működnek. Nem szeretnek kockáztatni, és ha nem muszáj, nem változtatnak a jól bevált dolgokon. Ez az életük bármely területére igaz.

3. A bikák a párkapcsolatukban hűségesek, mindent megtesznek szerelmükért, azért, hogy fenntartsák a szerelmet, a szenvedélyt. Arra törekednek, hogy a másik kedvében járjanak, és folyamatosan fenntartsák az érdeklődést.

4. Szeretnek enni! Szeretik a gasztronómiát, az édességeket és bármikor bátran kipróbálnak, megkóstolnak különféle ételkülönlegességeket.

5. A bikák a kitűzött céljaikat tűzön-vízen keresztül viszik. Keményen dolgoznak azért, hogy elérjék és megvalósítsák, amit kitűztek maguk elé.

6. Szeretik és élvezik az életet!

7. A bikák megérzik, hogy kik azok, akik csak érdekből keresik a társaságukat. Távolról kiszúrják a hazugságot, és a hamisságot. Ha valakit nem kedvelnek, akkor nem fogják magukat megjátszani és másnak mutatni előttük sem. Nem keresik azok társaságát, akikkel nem érzik jól magukat.

8. Az egyik leghumorosabb csillagjegy. Szereti és érti a viccet. Szeretnek humorizálni, ez számukra remek feszültségoldó módszer. Szívesen derítenek jókedvre másokat is.

9. Alapvetően béketűrő és konfliktus kerülő személyiségek, azonban, ha betelik a pohár, akkor könnyen robbannak.

10. A kényelem az egyik legfontosabb dolog a bikák számára, nem szívesen csinálnak olyan dolgokat, amikhez nincs kedvük, és nem szeretnek olyan helyen tartózkodni, ahol nem érzik magukat komfortosan. A bikákat nehéz kimozdítani a komfortzónájukból, de ha sikerül viszonylag hamar alkalmazkodnak az új élethelyzetekhez.

(Forrás: 12csillagjegy.co.hu l kép: pixabay.com l Idézet: citatum.hu)