Jump to content

Mérleg, Skorpió, Nyilas- Milyen legyen a nagy nap, a csillagok szerint?

2018. 02. 07. 11:51

"Egy nő számára az esküvő azt jelenti, hogy élete minden szempontból megváltozik. Új házba kerül, új nevet kap, új kötelességek várnak rá. A házasság azt jelenti, hogy a férfi kiemel egy nőt a többi közül, minden más nő fölé helyezi, őt választja ki szeretete és védelme tárgyául." (Karen Essex)

A Mérleg jegy szülötte olyan esküvőre vágyik, mint a filmekben. Minden csupa csillogás, díszítés, sok-sok romantikával és egy gyönyörű királylányos ruhával fűszerezve. A helyszín választást is ez a séma határozza meg, szívesen választ egy tóparti házat, kertet, vagy egy impozáns kastélyt. Minden apró részletet alaposan megtervez, jóelőre megálmodja vágyait, és a ceremónia alatt örömmel gyűjti be az elismerő pillantásokat. A csokor, a ruha, a torta és a dekoráció színben és stílusban harmonizál egymással, igyekszik a vendégek és a saját igényeiknek is eleget tenni.

A Skorpió jegy szülötte nem szereti a megszokást és az átlagos dolgokat, így esküvőszervezőjének komoly kihívást fog jelenteni a ceremónia megszervezése és lebonyolítása. Valami különlegesre, a megszokottól eltérőre törekszik, mindezt úgy, hogy a romantika és az esküvő jellege ne vesszen el belőle. A szervezésbe, a helyszínbe, a külsőségekbe, mind belerejti önmagát és párját, ami azt sugallja a vendégek számára, hogy ez a nap kettejük különleges napja. Előfordulhat,hogy extrém helyszínen, merész, színes, különleges ruhában, és semmiképp sem hétköznapi menüsorral és hagyományos játkokkal várják a násznépet.

A Nyilas jegy szülötte imádja a természetet, így a templomi és polgári esküvőt is mesés környezetben szeretné megtartani. Szeret utazni, így a nászútra ugyanannyi gondot fordít mint a lakodalom megszervezésére. Dekorációs elemként szívesen választ közös fényképeket, emlékeket, az esküvő tematikájául választhat egy közös nyaralást vagy utazást , és ennek jegyében szervezik meg a nagy napot. Ruhában és csokorválasztásban az egyszerűség elvét követi, ami nem jelenti azt,hogy ne lenne csodálatos és emlékezetes a látvány és az összkép mindenki számára. A nyilas is szeret a vendégei kedvébe járni, igyekszik mindenkihez csatlakozni néhány perc erejéig a nap folyamán. Ételek szempontjából a hagyományos magyar ízeket és a kedvenc országuk különlegességeit is remekül párosítják. Mindenki számára igyekeznek kedvező fogásokat nyújtani. A fitaltól az idősebb korosztályig szeretnék, ha mindenkinek pozitív élményként könyvelődne el a ceremónia és az egész nap.

(Forrás: 12csillagjegy.hu l kép: pixabay.com l Idézet: citatum.hu)