Jump to content

Oroszlán, Nyilas, Skorpió- Melyik munka állna hozzájuk a legközelebb?

2018. 01. 23. 14:16

Kipróbálnád magad új szerepekben? Munkahelyet váltanál? Pályaválsztás előtt állsz? Esetleg új karrierbe kezdenél? Nézzül, mit üzennek a csillagok?

Oroszlán

Az oroszlán szeret a figyelem középpontjában lenni, és tekintélyt szerezni magának. Éppen ezért az olyan munkák, mint a közigazgatás, orvoslás, jog, igazságügy mind-mind közel állnak hozzá. Az oroszlán jegy szülöttei éles eszűek, megjelenésük lehengerlő, modoruk pedig kiváló, ezekben a tulajdonságaikban rejlik erejük egy állásinterjú, és az állás betöltése során. Jó vezető lehet belőlük, céljaikat tűzön-vízen át véghezviszik. Inspirálja őket, ha elismerik a képességeiket, a munkájukat, vezető szerepben hasonlóan járnak el a beosztottjaikkal.

Nyilas

A nyilas szereti az izgalmakat, a kihívást, a kalandot éppen ezért remek idegenvezető, légiutaskísérő, pilóta, vagy hajóskapitány lehet belőle. Mivel szeretnek kísérletezgetni, így kutatás és tudományok területén is megállják a helyüket. Mivel lételemük az új kutatása, felfedezése, a folyamatos információ iránti igény, a tudásvágy, remek tanárok, filozófusok esetleg újságírók lehetnek. Könnyen tanulnak, ez szuperfegyverük is lehet. Rengeteg energiával vannak feltöltve, mivel nem szeretnek sokáig egy helyben maradni, így fontos, hogy az eszüknek és a képességeiknek megfelelő munkakörön túl olyat válasszanak, ahol nem kell a nap egészét monitor előtt ülve tölteni.

Skorpió

A jegy szülötte, ha valamit a fejébe vesz, azt eléri, legyen szó magánéleti, vagy munkahelyi dolgokról. A munka megszállottja, igazi karrierista típus, aki hajlamos a maximalizmus jegyében olyan elvárásokat támasztani magával szemben, amit nehezen, de jó esetben sikeresen véghez tud vinni. Orvosként, nyomozóként, kutatóként, de akár bűvészként is megállná a helyét. Gyors észjárásúak, és könnyen meglátják a dolgok közötti összefüggéseket, valamint a lényegi részeket.  Mivel a skorpiók szeretik az elejétől a végéig mélyrehatóan átlátni a munkát és a vele járó folyamatokat, minden olyan szakma közel áll hozzájuk, amiben erre van szükség. Kalandvágya miatt lehet búvár, barlangász, tetoválómester, vagy éppen pszichológus és pszichiáter. Szuperfegyvere az elemzési képessége, kíváncsisága, és az intuitív képessége.

(Forrás: 12csillagjegy.hu l Kép: pixabay.com)